Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorecho
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki közületek Logitech Flight System G940-et P3D-hez? Próbálom beállítani, de valahogy az istenért sem sikerül... És már nagyon kivagyok tőle
Nem tudna esetleg valaki nekem egy xml-t exportálni a profiljából? 
Bármilyen segítség jól jön!
Köszönöm szépen előre is!
-
viktorecho
csendes tag
Sziasztok!
Örömmel vettem a #12884-es HSZ-t, Aviator kollégának minden elismerésem és nagyon köszönöm!
Viszont volna egy kérdésem, amire visszaolvasással nem kaptam választ. Épp FSX-hez építek asztali gépet (vagy lehet inkább P3D lesz belőle, de ez mindegy is), viszont helyhiánnyal küzdök az erre rendszeresített szobámban
Az a problem, hogy fektetett számítógép házat kell vennem, mindenképpen. Ez a hűtésnél, levegőáramlásnál szerintetek mennyire okoz problémát? Illetve vannak-e olyan házak, amelyek erre a célra alkalmasak?Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudna esetleg valaki nekem egy xml-t exportálni a profiljából? 

Viszont volna egy kérdésem, amire visszaolvasással nem kaptam választ. Épp FSX-hez építek asztali gépet (vagy lehet inkább P3D lesz belőle, de ez mindegy is), viszont helyhiánnyal küzdök az erre rendszeresített szobámban