Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Én nem annyira vagyok megelégedve az AS2012-vel. Szerintem nincs szinkronban benne a Nap állása és a világosság. Ha megnézitek,akkor a Nap még jócskán látszik az égbolton,de szinte már szürkület van.
Én ilyet egyszer sem tapasztaltam még.
A másik pedig,hogy szinte minden felhő textúra ugyanúgy jelenik meg repülés közben.Alig van a felhű textúrák között különbség. A REX-ben ez a különbség erőteljesen észrevehető.A REX-ben rengeteg textúra közül lehet választani,míg az AS2012-ben kb negyed annyi textúrából.
Ebben lehet valami, de nekem az a kb száz is bőven elég.
Az SP1-ben egyébként lesznek új textúrák is.Az AS2012 előnye még,hogy hamar telepíthető és nagyon hamar uninstallálható. :-)
És kb háromszor gyorsabb.

De szerintem a két program közül úgyis az egyéni preferenciák és ízlésvilág alapján dönt a felhasználó. Nekem például az volt a bajom a REX-el, hogy túl szép, túl művi a látványvilág, mintha egy minden tekintetben tökéletesen megkomponált festményt néznék repülés közben. Az AS lehet, hogy picit statikusabb, "szürkébb", de éppen ettől valóságosabb, életszerűbb is. Egyetlen dolog hiányzik a REX-ből, a mozgó hullámok.
-
RCH663
aktív tag
A Grafikán kívül én az időjárás motorban is elégedettebb vagyok a REX-el. A látó távolság modellezése és a szél viselkedése, sokkal közelebb van az én tapasztalatim szerint a valósághoz. A REX turbolencia imitálása talaj közelben pedig elég élet szagúra sikeredett. (már aki nem kapcsolja ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az SP1-ben egyébként lesznek új textúrák is.