Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

válasz Korcsii #7455 üzenetére

Ja tényleg, P2P, na megkeresem megint. Olyan forgalom volt este Langen és Bremen környékén (köszönhetően ugye annak, hogy náluk ma már munkaszüneti nap van), hogy csak na. A TCAS meg meghülyült, mert minden gépet rámragasztott.

Az FSPass-t el lehet ilyenkor felejteni. Vagy előlről indulok, vagy semmi. Lehet szombaton vagy vasárnap lerepülöm megint. Az az igazság, hogy az a gyanúm, hogy túl van húzva a grafika. Egyrészt ez a wide aspect is azért keményen odatesz neki azzal, hogy ekkora a látómező. Mondjuk csak imádni tudom akkor is, mert ilyen repülési, leszállási, elemelkedési élményt csak a wide aspect ad. Nem tudom kis monitoron milyen, de így 32-ön valami hihetetlen. Szóval wide aspect, HD-grafika a REX2-ben és miegymás szóval megint 7-10 FPS-em volt leszálláskor (mint anno Veled is, amikor Seychellesről jöttem, Te meg Londonból). Szerintem ezért dobta el magát, de lehet tévedek. Mindenképpen vissza kell vennem ha nagy géppel megyek, de sajnos erre csak a tesztelés fog választ adni.

Új hozzászólás Aktív témák