Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
Gizmo94
üzenetére
Sziasztok,
Ez a téma már felmerült az Index fórumon is. Magamról röviden: Klátyik Istvánnak hívnak. Egy nagyon kicsi és jelentéktelen bétateszter vagyok a PMDG-nél, a PMDG 747-es TRC-ket és az IVAO manualt is én fordítottam magyarra. Hat éve szimulátorozom, három éve az életben is repülök. Egy kedves barátom ajánlotta a fórumot figyelmembe.
Most pedig röviden a 737NGX-ről (ami megegyezik azzal, amit az index fórumon is elmondtam már.
Most kezdődtek el a 737NGX tesztjei. Ez nem egy sima upgrade lesz FSX-re, hanem sokkal-sokkal részletesebb gép, mint a PMDG737-es FS9-es változata. Valamennyi rendszer alaposan ki lett dolgozva, (gondolok itt az After Overhead panelre, tökéletesen valós IRS-rendszerre, tovább fejlesztett avionicára, sokkal realisztikusabb autobreak rendszerre, ami már figyelembeveszi, hogy nedves vagy száraz pályán landolsz, valamint a pálya lejtését is, ahol van ilyen, mekkora a géped súlya, sőt a fékmunkahengerek nyomását is szimulálja, stb). Az NGX is megkapja a 747-esnél már megismert panel load/save funkciót, jelentősen finomított és kibővített fények lesznek a cockpitben, teljesen valós hangokat kapott a gép, (flaps, landing gear, hajtómű, stb). Valamint kikapcsolható lesz a GPWS valamennyi funkciója. Megjelenés: 2010 első félévében, de ez nagyban függ a bétatesztek eredményétől is.
Én a hónap végéig a 2-d-s paneleket tesztelem (jelenleg rendesen fagy, talán ez azért van, mert ez egy hibrid kivitel - fs9 és FS10. Jelenleg a töbmonitoros rendszereknél a panelek szabad mozgatását próbálom optimalizálni.
FPS: a teszterek belső levelézése szerint a HD-minőségű textúrákkal próbált változatok igen erős impactot generálnak az fps-re. Fizetős, bonyolult sceneryk esetén jelenleg nincs meg a 20 fps. De ezt nem tudom megerősíteni, mivel ahogy azt már említettem, csak 2d-s paneleket próbálok éppen.
Remélem tudtam újdonságot mondani.
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mesterséges intelligencia topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest