Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Gizmo94
üzenetére
Ez egy jó kérdés.
És nem PMDG géppel néztem, hanem alap a320al rex meg minden nélkül csak az alapjáték és egy mega airport heathrow. Ezenkívül még lehet hogy fent volt az aerosoft vfr london x de erre már nem emlékszem. Persze attól is függ hogy merre fordultam a kamerával, volt ahol 20 fps volt, de felszállás után a reptér fele nézve is 8-15fps. Nah ezért kukáztam ki a játékot.
Próbáltam a te configoddal is de avval sem volt jobb. És őszintén a fizika sem a legszimpatikusabb, mintha FS9ben jobb lenne ezért is maradtam annál. 
Jah felbontás 1680x1050 és azt hiszem driverből volt rajta 2xAA mert anélkül nem bírom elviselni a recékkel.
Forgalom 20% (szintén default), autó és hajóforgalom 10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Samsung kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Warhammer 40.000
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És nem PMDG géppel néztem, hanem alap a320al rex meg minden nélkül csak az alapjáték és egy mega airport heathrow. Ezenkívül még lehet hogy fent volt az aerosoft vfr london x de erre már nem emlékszem. Persze attól is függ hogy merre fordultam a kamerával, volt ahol 20 fps volt, de felszállás után a reptér fele nézve is 8-15fps. Nah ezért kukáztam ki a játékot.
Forgalom 20% (szintén default), autó és hajóforgalom 10.