Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Köszi a magyarázatot! A simbrief-es route plan-ben szereplő kifutót illetve az induló eljárást én felviszem FMCU-ban még a gép indítása előtt. Sőt, már az érkezési eljárást is megcsinálom ilyenkor, szeretem látni a teljes utat. (Ez a VFR mapon is szépen megvan, tehát a játék és ismeri már a teljes utat mire az ATC a kifutóhoz irányít.)
Ezért is érdekes, hogy beprogramozva megvan az indulási kifutó (példámban a 34-es), majd kitolnak a megfelelő irányba és amikor nekiindulnék, közli az ATC hogy irány egy másik kifutó - jelen esetben a 29-es. Állok ott háttal és vagy megyek eredeti terv szerint, vagy forgolódok egy újabb kört.
Arra lettem volna kiváncsi, hogy honnan jön akkor ez a 29-es kifutó. Újrapróbálom ezt a tervet szerintem és körbenézek alaposan a programban, mert zavar ez az anomália.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest