- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Nekem is volt húsz évvel ezelőtt egy nagy szerelmem, ma is könnycseppet morzsolgatva gondolok rá, de még sem vele élek, mert találtam egy hozzám kompatibilisebb alanyt.
Mindig minden változik, pláne manapság, a Win 10 szerintem elég kiforrott és bár tény, hogy vannak anomáliák - bár én nem nagyon találkozom velük - inkább ez, mint egy nem támogatott oprendszer.(#15981): Nem tudom eldönteni, hogy ez élő ember vagy viaszbábú?
-
sqpp
őstag
Nem ekézünk uram
Csak szerintem az MS-nek nem lenne tulajdonképpen haszna abból ha kiadná Win7-re is, frissítések már ugyye nincsenek rá, ergó, ha valami OS-ben lévő hiba miatt nem futna, akkor azt hogy javítsák ki? Erre külön nem fognak csinálni még frissítést emiatt. Én is imádtam az XP-t de sajnos vége van, így van rendben ez.
Megértem, hogy szereted a Win 7-et, de a Win 10 is stabil már nagyon, sőt, van olyan mint egy Win XP stabilitási szinten.
Annyi, hogy a Win 10-hez eléggé SSD koncentrált már, de ez a játékhoz is már alap, ahogy a rendszerkövetelményekben is láthattad.
Ráadásul még annó ingyen is tudtál volna frissíteni.
Nem értem miért fél mindenki a 10-től..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest