Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Nekem is volt húsz évvel ezelőtt egy nagy szerelmem, ma is könnycseppet morzsolgatva gondolok rá, de még sem vele élek, mert találtam egy hozzám kompatibilisebb alanyt.
Mindig minden változik, pláne manapság, a Win 10 szerintem elég kiforrott és bár tény, hogy vannak anomáliák - bár én nem nagyon találkozom velük - inkább ez, mint egy nem támogatott oprendszer.
(#15981): Nem tudom eldönteni, hogy ez élő ember vagy viaszbábú?
-
sqpp
őstag
Nem ekézünk uram
Csak szerintem az MS-nek nem lenne tulajdonképpen haszna abból ha kiadná Win7-re is, frissítések már ugyye nincsenek rá, ergó, ha valami OS-ben lévő hiba miatt nem futna, akkor azt hogy javítsák ki? Erre külön nem fognak csinálni még frissítést emiatt. Én is imádtam az XP-t de sajnos vége van, így van rendben ez.Megértem, hogy szereted a Win 7-et, de a Win 10 is stabil már nagyon, sőt, van olyan mint egy Win XP stabilitási szinten.
Annyi, hogy a Win 10-hez eléggé SSD koncentrált már, de ez a játékhoz is már alap, ahogy a rendszerkövetelményekben is láthattad.
Ráadásul még annó ingyen is tudtál volna frissíteni.
Nem értem miért fél mindenki a 10-től..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Assetto Corsa Competizione
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1 humoros
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak szerintem az MS-nek nem lenne tulajdonképpen haszna abból ha kiadná Win7-re is, frissítések már ugyye nincsenek rá, ergó, ha valami OS-ben lévő hiba miatt nem futna, akkor azt hogy javítsák ki? Erre külön nem fognak csinálni még frissítést emiatt. Én is imádtam az XP-t de sajnos vége van, így van rendben ez.