- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wd.taz
aktív tag
válasz
RCH663 #11236 üzenetére
Szó sem volt a valódi repülésről, nem repülhetek. Ezért vagyok ide szögezve a "fotelhez".
Igazad van, biztosan más igazi gépet repülni, eddig is csak utas voltam és ez nem fog változni.Azért nekem tetszik a kiscsaj, szép a mosolya ....
A kiküldetésben is csak azt reméltem, hogy végre megint gépre ülhetek utasként, de nagy lóf@szt, végig kell nyomorogjak 1300Km-t egy 320-as BMW-ben. Persze a mérnök urak jöhetnek repülővel... ez az én formám.
-
wolruf
őstag
válasz
RCH663 #11236 üzenetére
Egyszer volt szerencsém egy Katana szerű kis buborékot, meg egy Cessna 182-est vezetni egy kicsit. Nnnnos, hiába szimulátorozok nagy boldogan, vagy a magasságot nem sikerült tartani, vagy az irányt. Ennyit a szimulátorról
Az első kis széllökés (vagy szelecske lökésecske) akkorát dobott a gépen, mint a hullámvasút egy nagyobb döccenője. Sokkal-sokkal intenzívebb minden, ráadásul az ember gyomra sem számít rá annyira
Ez a csajszi valószínűleg egy-két emelkedés, süllyedés, után már ahogy kolléga írja, rohanna hátra sikítani a többiekkel. Az FS oktató módjában imádom, hogy a Cessna esetén közli, hogy trimmelj be mindent úgy, hogy a yoke-hoz ne kelljen nyúlni. Persze, vákuumban ezt biztosan meg lehet oldani, de olyan helyen, ahol fúj is a szél, kötve hiszem
Max. pár pillanatig, pár percig. De nem vagyok pilóta sajnos :-/
Kíváncsi leszek erre a statikus szimulátorra nagyon
Más... Év végétől megyek vitorlázó oktatásra, kíváncsi leszek, az milyen. Ha már pilóta jó eséllyel sohasem lehetek, talán ez ...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- Gran Turismo
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest