Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• wd.taz

aktív tag

válasz RCH663 #11236 üzenetére

Szó sem volt a valódi repülésről, nem repülhetek. Ezért vagyok ide szögezve a "fotelhez".
    Igazad van, biztosan más igazi gépet repülni, eddig is csak utas voltam és ez nem fog változni.

Azért nekem tetszik a kiscsaj, szép a mosolya ....

A kiküldetésben is csak azt reméltem, hogy végre megint gépre ülhetek utasként, de nagy lóf@szt, végig kell nyomorogjak 1300Km-t egy 320-as BMW-ben. Persze a mérnök urak jöhetnek repülővel... ez az én formám.

• wolruf

őstag

válasz RCH663 #11236 üzenetére

Egyszer volt szerencsém egy Katana szerű kis buborékot, meg egy Cessna 182-est vezetni egy kicsit. Nnnnos, hiába szimulátorozok nagy boldogan, vagy a magasságot nem sikerült tartani, vagy az irányt. Ennyit a szimulátorról :D Az első kis széllökés (vagy szelecske lökésecske) akkorát dobott a gépen, mint a hullámvasút egy nagyobb döccenője. Sokkal-sokkal intenzívebb minden, ráadásul az ember gyomra sem számít rá annyira :D Ez a csajszi valószínűleg egy-két emelkedés, süllyedés, után már ahogy kolléga írja, rohanna hátra sikítani a többiekkel. Az FS oktató módjában imádom, hogy a Cessna esetén közli, hogy trimmelj be mindent úgy, hogy a yoke-hoz ne kelljen nyúlni. Persze, vákuumban ezt biztosan meg lehet oldani, de olyan helyen, ahol fúj is a szél, kötve hiszem :) Max. pár pillanatig, pár percig. De nem vagyok pilóta sajnos :-/

Kíváncsi leszek erre a statikus szimulátorra nagyon :)

Más... Év végétől megyek vitorlázó oktatásra, kíváncsi leszek, az milyen. Ha már pilóta jó eséllyel sohasem lehetek, talán ez ... :)

Új hozzászólás Aktív témák