Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
Samsung 830 64 GB: Kb. hány nap/TB múlva esedékes, hogy lecsökken a kondíció Hd Sentinel szerint 99-ről 98%-ra?
[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #514 üzenetére
HDS 4.0, alap oprendszerrel járó ahci és 1,36 TB írás.
[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #517 üzenetére
4.20 szerint is 98%-os a kondi, 1,39TB írás és 45-ös "Wear Leveling Count" alapján.
-
mclaren777
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #572 üzenetére
Samu 830 64GB:
Működési idő: 34 nap 14 óra
Összes írt adatmennyiség: 2,24 TB
Telj 100%, Kondíció 97%Ha egyszer elérném a 0-t, attól elvileg még teljesen jól kellene működnie sokáig, nem?
:-) -
mclaren777
senior tag
válasz Ice&Lime #6012 üzenetére
Nekem is nagyon soknak tűnik elhiheted, de fogalmam sincs mitől lehet. Tegnap csökkentettem le a virtuális memóriát 8GB-ról 400MB-ra erre 24 óra alatt, (amiből kb. 8-at sem volt bekapcsolva a gép) megint növekedett az érték 40GB-al... Szerintem nem használok semmilyen extrém programot. Remélem nemfog idő előtt belassulni...
[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
Erre gondolsz? http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896645.aspx
Atya világ mit kéne itt látnom azon kívül hogy fénysebességgel pörögnek az eventek?
Tűzfal fájljai, meg explorer.exe stb...?[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
"A fájlok utolsó elérési idejének naplózása" funkció hozzávetőlegesen mekkora mennyiségű írással jár? Mennyire koptatja az SSD-t? Tényleg érdemes kikapcsolni?
-
mclaren777
senior tag
válasz mclaren777 #6632 üzenetére
ERRE Valaki? :-)
-
mclaren777
senior tag
Kb melyik az a notebook CPU+RAM páros ami fölött már a HDD a szűk keresztmetszet általános felhasználásnál, tehát ahol már megéri SSD-be beruházni, mert jelentősen gyorsul tőle a netezés stb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Pityu. #55753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Nyugodtan veheted azt a Kioxia XG7-et is, teljesen megbízható szerintem az XG sorozat, nekem van egy XG5 félgigás, hol külső meghajtóban használom Ventoyos boot eszköznek, hol valamelyik notebookban van, csendben dolgozik, semmi gond nincs vele. Amúgy nem sok különbség van az SN730 meg a XG7 között, utóbbi PCIe 4.0, de mindkettőben Kioxia BiCS NAND van, kb a controller is saját gyártás, ami szintén Kioxiát jelent. 2021-ben Lenovo Thinkpad Carbon gen9 meg Thinkpad P1 notikba voltak ezek az XG7-esek OEM-ként.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest