Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
üdv
A notimban az optikai meghajtó helyére van egy ssd berakva. Eredetileg a rendes HDD helyén volt, de vettem még egy SSD-t, és az újat tettem a HDD helyére.
Na már most az optikai helyén lévő(ez volt a régi ssd - Samsung 840 EVO 120) ilyeneket produkál.a crystal disk mark-t se tudom rajta lefuttatni, mert tetű lassú, vagy el sem indul, viszont kis méretű fájlokat tudok rá másolni + rendesen látja a windows is
windows 10 64bit pro-m van
HD Sentinel képek az SSD-ről:
Bocsi, kiterjesztetten van a képernyő beállítás
kérlek segítsetek, köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
üdv
A notimban az optikai meghajtó helyére van egy ssd berakva. Eredetileg a rendes HDD helyén volt, de vettem még egy SSD-t, és az újat tettem a HDD helyére.
Na már most az optikai helyén lévő(ez volt a régi ssd - Samsung 840 EVO 120) ilyeneket produkál.+
a crystal disk mark-t se tudom rajta lefuttatni, mert tetű lassú, vagy el sem indul, viszont kis méretű fájlokat tudok rá másolni + rendesen látja a windows is
windows 10 64bit pro-m van
-
kungzi
veterán
kingston hyper-x fury 120GB
nekem ezt hozza egy Asus X550LB notiban
-
kungzi
veterán
Win 8.1-t hogy kell felrakni ssd-re? Olvastam valami uefi boot-t, ez mi lenne? Ehhez kell valamit csinálni a samsung evo 120gb ssd-vel?
-
kungzi
veterán
mi ez a hiba, amit kiír?
-
kungzi
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #5981 üzenetére
frissítettem és jelentem nem törölte az SSD-t
-
kungzi
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #5978 üzenetére
Ok, köszike a segítséget
-
kungzi
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #5975 üzenetére
Samsung 840 series evo 120gb
-
kungzi
veterán
ha samsung magician-ben rányomok a firmware frissítésre, akkor leformázza az ssd-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest