- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Amiga A500 - A régi barátnő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #6877 üzenetére
Nagyon szívesen veszem, ha megmagyarázod mi történt a 840 Pro-m írási sebességével. Azért lógtam a topic-ban, hogy jöjjön valaki, és segítsen ebben.
Szerintem egyértelműen leszögeztem (még ha így kimondva csak későbbi hozzászólásokban szerepelnek csak a konkrét "szerintem" és "hipotézis" szavak), hogy csak a saját egyedi esetemről próbálok minél több információt megosztani, és hogy jobb híján hipotéziseket gyártok.
Elhiszem, hogy pár hülyeséget is leírtam (nem vagyok mindentudó, hajlamos vagyok túlegyszerűsíteni, ha csak mellékes dolgokat jegyzek meg, és véletlen tévedésektől sem vagyok mentes), de szerintem miután azokon felhúztad magad, már az összes többi mondatomhoz is mindhez úgy álltál hozzá, hogy szándékosan úgy értelmezd, mint szín tiszta baromság akkor is, ha nem feltétlenül az.
Mi az a több generációs piacos?
Ha erre gondolsz, akkor volt már SSD-m még vastagon a TRIM korszak előtt (pl. a hírhedten lag-olásra hajlamos Marvell vezérlővel is, ami ki is purcant nálam fél éven belül, volt SandForce-os, és most Samsung is, és olvasgattam róluk, mikor épp cseréltem).De itt most inkább megállok, és kérlek, hogy te fejtsd ki bővebben, hogy hol mik a hatalmas baromságok, amiket leírtam (SMART-al, TRIM-el és IRST-vel kapcsolatban -> főleg utóbbiról szerintem kb. semmit nem is írtam azon túl, hogy létezik, nem még hogy a működését elemeztem volna), és majd arra reagálok egyesével.
Ja, most látom, hogy a virtuális memória elérést és a QD32 értékeket nem ott látszok összefűzni, amire válaszoltál, pedig ezen már végleg kiborultam volna, hogy meg sem említem, mégis elfenekelnek miatta.
De amúgy igen, abban a hozzászólásban egy mondatban szerepel a kettő. De ha egyszerre kell többek közt még a virtuális memóriát is írni/olvasni, az nem jelenik meg n+1 szálként, és így sem tekinthető helyesnek egy hosszabb felsorolás tagjaként?Mivel otthon úgy sem fog SQL szervert üzemeltetni, így próbáltam összeszedni bármit, ami viszonylag sok írás/olvasás műveletet generálhat egymással párhuzamosan, és odaírtam a végére, hogy még ez sem olyan nagyságrendű, ahol a kérdéses értékek szignifikánsan számítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Jogász topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate 2 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged