- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
Frawly #39314 üzenetére
és ubyegon2
Ezt a lábakon változtatást nem tudom értelmezni. Főleg, hogy nem Mac-et használsz, hanem normál Intel PC-t, abba teljesen jó bármilyen M.2 NVMe.
Persze, ezért használok hackintosht, és nem iMacet..:-) Én a gyári Apple termékekre értettem.Mint le is írtam, nekem nem átlagfelhasználásra kell fészbukkozni, számít a késleltetés minimális előnye is hidd el, ha olyannal dolgozik az ember. Illetve videó edithez kell a seq gyorsaság is. Nektek meg azt kell elhinni, hogy van az a terület, ahol irtóra sokat dob a munkán, ha a pro gram azonnal reagál, minél kisebb késéssel. Őrjítő tud lenni, ha gyorsabb vagy, mint a gép és várni kell, és igen, itt tizedmásorpercekről beszélünk. Na emiatt aki csak teheti, fotó és videó edit munkánál igyekszik mindenből kihozni a leggyorsabbat, hogy ne ezen múljon. A munkanapokon, munkaórákban nagyon kijön ez, ha mondjuk éves viszonylatban nézed pláne. Ha napi fél órát spórol az ember, mert gyors és pörgős a gépe és a munkafolyamat, már rohadtul megéri az árát minden ilyen eszköz. Az időnk a legdrágább kincs.
A hackintosh mellett van egy 2015-ös macbookom is, abban már samsung SM nvme ssd van (kb 1800/1000). A procija jóval gyengébb i7 2,5 ghz, az asztaliban i7 3,4 ghz van, de csak sata ssd-ről fut a cucc. SZerkesztés közben a macbook sokszor gördülékenyebb, de minimumm pariban van ugyanazon a képernyőfelbontáson (számít). Ilyenkor nem tudok másra gondolni, hogy az ssd sebessége komponzál, mi más? Nem értek mélyebb szinten a hardverekhez, és nem is akarok kurvára okosnak látszani, de látom, érzem a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Robogó, kismotor
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged