Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
viktor82
őstag
Lenne egy lamai kérdésem,lenne 2x60gb ocz agility a gépemben raid0-ba kötve ,ha még egy add-t bekötnék éreznek valami gyorsulast?egyáltalán lehet 3darab ssd-t raidba kötni sehol nem találtam rá választ.köszönöm
-
viktor82
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Igen erről bootol a rendszer,de nem hinném hogy ez a hiba az amd konfigomnal is igy volt és ott nem volt gond a proci hőmérséklet nem magas 40korül,alakul. 3570-es procim volt csak cseréltem sandyra

-
viktor82
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kipróbálom,microsoft essential-t használok szerintem az nem befolyásolja.

-
viktor82
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Előző gépemben hozta is a megfelelő gyorsaságot csak mióta intelem van azóta ilyen lassú
,már sata csatlakozókat is cseréltem ,de nincs válztozás még megpróbálom letölteni az új drivert fogalmam sincs mért csinálja ezt 
Külön is lemérném,de most tettem ujr a a win-t valami más gépben kellene -
viktor82
őstag
Sziasztok
SSd vásárlásán gondolkodom ki is néztem 2db-ot az egy carsair 64gb a másik A-data mind a kettő nagyon jó árban van szerintetek jó választás lenne?
Aktív témák
- Nyomtató topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Licencek
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,már sata csatlakozókat is cseréltem ,de nincs válztozás még megpróbálom letölteni az új drivert fogalmam sincs mért csinálja ezt