Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
iceshark18
csendes tag
Félreértés ne essék! Nem arra gondoltam, hogy sírok 150mb miatt, hanem arra, hogy közép és felső kategóriás lapokra pakolták nagy reklámmal a Sata III-mas csatikat, hogy 6gb/s vegyétek drágábban jó lesz nektek, ez milyen f*sza. Aztán tessék ugyan azt tudja vagy még annyit sem, mint a másik 6db sata II-es csatoló a deszkán, ha így nézem nem kaptam semmit a +pénzemért és mondjuk ez nem csinál belőlem "elégedett vásárlót"

De igen gyorsult a gép, örülök a ssd-nek ennek a körítésnek kevésbé, annak meg még kevésbé hogy a giga official fórumán annyi volt a reakció a hasonló panaszokra, hogy sorry de ez ilyen... -
iceshark18
csendes tag
Sziasztok!
Váltottam én is SSD-re de úgy látom ezt az ősi 9128-as marvell vezérlőt én is benyaltam.

Sajna a 770TA UD3-mon csak két Sata3 csati van és mind a kettőt marvell barátunk hajtja

Intel 330as 120gb-os ssd került a gépbe, de ez így szomorú.egy Marvell "Firmware pour MV-91xx Version 2.2.0.1125b" bios frissítés ill. driver frissítés sem keltené életre?
Ill. azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha egy usb 3.0 -Sata3 átalakítóval raknám össze, usb-n keresztül tud bootolni a gép a 3.0-nak pedig 5gb/s-t át kellene vinnie vagy ezt butaság lenne kipróbálni?
Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macska topik
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest