Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
válasz
lajos001
üzenetére
Acronis szoftvere teljesen jo a szektoronkenti ghostolasra.Egyszer megcsinalod,es vinyon tarolod.Esetleg csereled 2-3 havonta,ha szukseget erzed.
Az altalad emlitett helyrol vasaroltam en is,regebben is rugalmasan kezeltek a problemakat,remelem a jovoben se valtozik negativ iranyba.Na de eleg a reklambol
Nekem 100%-os meg mindig,igaz,nem minden esetben van hasznalatban,mert tobb gepbe,kulonfele korulmenyek es chipsetekkel tesztelgetem/tesztelgettem,mielott most hetvegen bekerul a veglegesnek itelt helyere.
Ha lassulast erzel hosszabb tavon a hasznalat alatt,akkor a mar elmentett "szuz" rendszert ghostold vissza es csinalj ismet egy sebessegtesztet.En legalabbis ezt fogom csinalni,ha erzem a teljesitmeny csokkeneset.A sentinelnek pedig nem tulajdonitok annyi szerepet,az SSD teren semmikepp.
-
Zso Ro
senior tag
válasz
lajos001
üzenetére
HDD sentinel merevlemezekhez irodott,nem SSD-hez.Nem kellene egybol rojtosra f*sni a gatyat tole.Nekem is Buffalo van,es majd elhiszem hogy tonkrement,ha mar nem indul el.
3ev garancia van ra,abba belefer a 3honap.Legfeljebb cserelgeted
Ha valaki tud ajanlani SSD elettartamot mutato programot SSD-hez,azt szivesen vennem es sztem a kollega is. -
Zso Ro
senior tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
A bootolassal nem lesz baj,de ezert a sebesseg novekedesert felesleges venni meg egy plussz kartyat.A vertex 2 hozza olvasasban a 305-310et SATA2-on,mindennapos hasznalatnal nem venned eszre a plussz biteket.
-
Zso Ro
senior tag
Hogy lehet csak a rendszer partíciót klónozni az SSD-re?True Image az egész vinyót szeretné,de az picit több,mint 64Gb-os SSD.
Ha lementem szektoronként a rendszer partíciót,akkor hozzádobjam a 100Mb-os indító részt?Mert anélkül kevésbé fog elindulni.Kellett volna előtte külön létrehoznom az SSD-n egy 100Mb-os partíciót?
-
Zso Ro
senior tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Köszi a választ.Holnap lementem a rendszert,és feltolom megtisztítva az SSD-re.Ha túlszárnyalja az elképzelésem,akkor lehet az asztaliba is veszek egyet.Ennyi pénzért teljesen rendben van,és nem sokkal lassabb,a jóval drágább 320-as vagy felette lévő SSD-ktől..
-
Zso Ro
senior tag
Sziasztok!
Elolvastam a Nagy SSD tesztet,amiben írták,hogy első kanyarban 150%-osa írták tele.Valaki világosítson fel,hogy ezt hogy is lehet?
Ma vettem egy Buffalo SSD-t,és a hétvégén szeretném munkára bírni.Kösz
-
Zso Ro
senior tag
válasz
franc0
üzenetére
Azt is végigolvastam,de mivel egyszerre több harverrel,több fórumban foglalkozok egyszerre,már egy betűjére sem emlékszem.PEdig 3 hete olvasom ezt a topikot is,aztán csak az maradt meg,hogy a gépbe Crucial lesz,esetleg V+100.
Elolvasom ismét,ne kelljen ezért nektek feleslegesen pötyögni.
Köszi a gyors választ. -
Zso Ro
senior tag
Többen nem ajánlottátok a Buffalo 64Gb-os modellt a vezérlője miatt.SATA2 vezérlős laptopba lenne,és mivel ez 6k-val olcsóbb mint a Kingston V100-asa,ezért vonzóbb is számomra.Vélemény?
-
Zso Ro
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
A magasabb órajel biztosan megdobja az SSD gyorsaságát.Itt már az a gyenge láncszem
-
Zso Ro
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Ki kell kapcsolni a bugast

Aktív témák
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Hitachi 2TB HDD 7200rpm (HDS722020ALA330)
- Western Digital Caviar Green 3TB HDD (WD30EZRX) 100/100 / Beszámítás OK!
- ELADÓ - Kingston micro SDXC Canvas Select Plus 128GB - BONTOTT!
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest