Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
imotep03
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hát nehéz ügy ez, na mind1 lesz majd vmi

köszii -
imotep03
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
legfrissebb van rajta, meg úgy küdtem vissza mint hogy hibás mivel nem kezelték a gépek, nem volt más már csak laptop a közelben. A Boltos korrekt volt nem volt semmi gond, csak az volt fura h mindenképpen vissza akarta a pénzt küldeni mert hogy már nem lessz hónapokig ilyen ssd-jük.
A kérdésem az volna hogy megrendeljem máshonnan vagy másik ssd-t nézzek? -
imotep03
tag
Hali, karácsony elött vettem egy ocz vertex 4 256- ot,és a bios nem ismerte fel (vagyis egyszer, majd aztán többet nem), majd még meg probáltam 3 laptopba, egyikben sem üzemelt. Visszaküldtem a terméket és azt mondták hogy nekik megy tökéletesen, valamint azt állították hogy a gép lehet nem kompatibilis vele. A pénzt visszaküldték.
Na most nekem az volna a kérdésem hogy ez lehetséges hogy a gépem nem kompatibilis vele?? (bár egyik laptopban sem ment szintén) a configom a köv. volna: Asrock 770extreme 3, x4 965, gtx460, 4gb ram.
Ja és mondták hogy nem tudnak cserére többet küldeni mert nincs hanem vissza adják a pénzt.
Mit gondoltok?!
köszii -
imotep03
tag
Hali,
Nemrégiben kézhez kaptam egy 256Gb-s Vertex 4-et, és nem igazán lehet müködésre birni, a bios nem ismeri fel, auto detect bekapcsolva valamint AHCI is volt már ki/be. Egyszer felismerte majd miután szerettem vna win-t telepíteni befagyott. Természetesen probáltam másik gépekbe is még 2 laptopba ott sem volt reakcio, valamint van itthon egy agility 3-as az viszont mindegyik gép csont nélkül felismerte és müködött. Tehát én úgy gondolom hogy az SSD hibás lehet, ha van vkinek ötlete mit lehetne még megprobálni azt megköszönném.
Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest