Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
-
Simi121
aktív tag
Lenne egy érdekes dolog amit szeretnék megosztani itt akik laptop esetén "szenvednek" sata1-el, főleg DV-nek szánom, anno vele társalogtunk erről. Kb 2 hónapja vettem egy 1.8"-os 120gb-os Samsung ssd-t és szomorúan tapasztaltam, hogy a laptomom csak sata1-et támogat annak ellenére, hogy GS45-ös chip van rajta amelyik bizony támogatja sata2-öt is. Volt pár levélváltásom Acer-el de sajnos eredménytelenül, szerintük ez a chip támogatja sata2 módot. Arra a kérdésemre, hogy ez az Acer hivatalos álláspontja vagy csak szerintük van így nem kaptam választ
. Átrágtam egy rakás külföldi fórumot ahol az én gépem típusával foglalkoztak de megoldás nem született a sata2 módra. Kiváncsiságból felraktam rá egy Linux-ot is de túl profi nem vagyok benne ezért csak olvasás tesztet tudtam futtatni amely meglepetésemre sata2-es eredményt hozott a windows sata1-es eredményével ellentétben. Nagyából beletörődtem dologba, ez van. Közbe arra gondoltam, hogy veszek egy olyan házat amelyikkel 2.5-es hdd-t bele lehet tenni dvd író helyére. Kicsit sokat kellett rá várnom de a héten megjött. Mindjárt bele is dobtam egy ssd-t és már kitalálható lehet milyen eredményt kaptam
hdd kontra dvd . Bizony ott virít a sata2 mód dvd-nél. Sok mindent nem tudok hozzáfűzni a dologhoz de az tény, hogy a gyártók szívatnak mindeket rendesen 
-
Simi121
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nekem is hasomló ssd-m van
MMCRE28G8MXP-0VBD1 VBM19C1Q firmware , pontosan ilyen típus
Ennyit tud és támogatja TRIM-et megfelelő firmware-el. Sajnos laptomom erősen válogatott a microsata átalakítók között de végül összeállt
-
Simi121
aktív tag
Szia!
Lenne egy kérdésem hátha valaki találkozott már hasonlóval. Adott egy Samsung 128gb-os P800-as SSD. Ez az SSD egy Acer 4810tz notiba Intel GS45 chip-el 130mb körül olvas AHCI módba, 190mb-ot IDE módba (de ugye ez felejtős SSD esetén). Egy Atom-os asztali gépbe AHCI módba pedig 220mb-ot. Nem tudom mi lehet az oka, hogy a notiba miért csak ennyi? A noti támogatja a SataII-t de lehet mégse abba megy? Én erre tudok gondolni. Próbáltam 32 és 64 bit-es windows7-el is.
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
én 
. Átrágtam egy rakás külföldi fórumot ahol az én gépem típusával foglalkoztak de megoldás nem született a sata2 módra. Kiváncsiságból felraktam rá egy Linux-ot is de túl profi nem vagyok benne ezért csak olvasás tesztet tudtam futtatni amely meglepetésemre sata2-es eredményt hozott a windows sata1-es eredményével ellentétben. Nagyából beletörődtem dologba, ez van. Közbe arra gondoltam, hogy veszek egy olyan