Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
mrcrnl
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
A második akku valóban nem létfontosságú dolog, mert az elsődleges akku is kibír több órát, és van gyári autós töltőm is a géphez. Az ODD sem hétköznapi: speckó csatija van és 9.5mm vastag. Viszont ehhez a kicsi subnotihoz sikerült egy olyan kicsi táskát beszereznem, amibe csak a gép, a töltő, a pecsétem, és a számlatömböm fér bele.
Most a sebesség érdekében (ha nem találok 1.8"-os iPod SSD-t) fel kellene áldoznom minden eddig összevadászott hardverem? Ezen vacilálok. -
mrcrnl
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
A CF egyébként sem egy szándék lett volna, csak egy halvány gondolat, de az ára miatt amúgy is elvetettem.
A multibay-es HDD-vel az a gond, hogy gyakran használom az optikai meghajtót. Pont ezért vettem netbook helyett olyan subnotit, ami kicsi (10.6" és 1.2kg), de van optikai. Ráadásul oda még egy második akkut is bele tudok tenni. -
mrcrnl
tag
Üdv!
Erősen gondolkozom én is egy SSD meghajtó beszerzésén. A gondom csupán annyi, hogy az én gépembe 1.8"-os iPod-os HDD van, és ilyet eddig nem találtam kis hazánkban. Így nézne ki, amit szeretnék:

Nekem elég lenne egy 30-32GB-os változat, mert adatból nem tárolok sokat a munkára használt laptopomon. Ráadásul van nekem egy, az optikai meghajtó helyére tehető második merevlemezkeretem, amibe egy SATA HDD-t adattárolásra el tudok helyezni.
A mostani (2.5 éves) subnotim "gyenge pontja" a jelenlegi PATA HDD, szerintem már csak ez lassítja a rendszert. Win7-et használok. Gondolkodtam noti cserén is, de amelyiket kinéztem, szintén ugyan ilyen HDD-vel szerelték gyárilag, pedig egy drága üzleti szériás HP, kétmagos ULV-s procival.Kornél
U.i.: ha nem jó helyre írtam HSZ-em, tanácsot elfogadok, hogy merre próbálkozzak.
Aktív témák
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest