Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Nyilván az akksi dolog csak egy lehetőség, amivel ha jól gondolom eddig sem éltél, és valószínűleg ezután sem fogsz éppen az odd miatt, viszont ha kiszednéd az odd-t és beletennéd egy külső házba, akkor felszabadulna a helyed, és vagy a második akksit vagy egy gyors SSD-t bele is tudnál tenni, igazából azt kellene eldönteni hogy az akkuidő vagy a sebesség fontos

-
kelzsoca
félisten
CF kártyát ne akarj használni, hamar kidöglik, és normális sebességet is csak horror áron hozna, én régebben árultam ilyen adaptereket.
Beágyazott rendszernek, infoterminálnak megteszi, de másra nem igazán jó.
Ráadásul van nekem egy, az optikai meghajtó helyére tehető második merevlemezkeretem, amibe egy SATA HDD-t adattárolásra el tudok helyezni.
Ez egyébként megoldás lehet, ha a második merevlemezről enged bootolni, bár miért ne tenné.
Ide beteszel egy 2.5"-os sata SSD-t és a jelenleg kis pata-s meghajtó tároló szerepet kapna.
Aktív témák
Hirdetés
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest