Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Nem tudom, de szerintem nem. Tulajdonképpen akár még több háttértár-műveletet is okozhat, ha fix a mérete, és viszonylag kicsi, hiszen olyankor több fájlrendszer - lapozófájl közötti adatmozgatásra lehet szükség. Ha tágulhat, akkor úgy vehet fel új elemeket a lapozófájlba, hogy régebbi is bent maradhat: így azt nem kell visszaírni a háttértárra.
Na, de ez már tényleg okoskodás a részemről, hiszen nem vágom annyira a témát én se. De azzal a hozzáállással egyetértek, hogy: a Win7 egy modern operációs rendszer, ami elég jól működik, ráadásul már az SSD-k jellemzőit is figyelembe vették a készítésénél. De ettől függetlenül is, feltételezhetjük, hogy úgy optimalizálták a virtuális memória kezelését, hogy az a lehető legjobb teljesítményt hozza ki a rendszerből, ami szerintem a lehető legkevesebb lemezművelettel jár.
De szerintem akit érdekel, próbáljon ki több beállítást, és nézze, hogy ugyanolyan használat mellett mennyi adatforgalom generálódik az SSD-n.
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Frissítve 04/24!! 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest