Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Igaz, hogy amit itt látsz az nem olyan mint amit belinkeltél (mert én a házamhoz egyedi igény szerint csináltam a felfogatókat) de ha megfelel ez az egyszerű kivitel, akkor ha megadod a méreteket szívesen (és természetesen ingyen) lehajlítom ...
Viszont postázni nem postázok, érte kellene jönni
Ha érdekel írj privit ... -
Teasüti
nagyúr
Írásban nem is jeleskedik.

Vagy olvasás lassú?#3021: óóó azok a régi szép idők. Még a qantum fireball vinyómnál kikapcsoltam egyszer a dma-t win me alatt.
Nem emlékszem milyen proci volt alatta, talán egy P2. Sokat nem romlott a helyzet. Alig lehetett érezni a különbséget.
Bár azok a vonyók még egy nagyságrenddel lassúbbak voltak.
Inkább az optikai meghajtónál nem volt mindegy. -
WebM
csendes tag
Kingston SSDNow V SNV125-S2-rol van szo, ugye? Megirod majd a tapasztalatokat? Ha a fentebbi geek.hu-s teszt eredmenyet hozza, akkor olcsobban kijon 2 db ilyen raid 0-ba kotve, mint egy 80-as intel x25-m, es irasban kb. hasonlo lenne a teljesitmenye, olvasasban viszont kemenyen odaverne, mikozben az IOPS is magas maradna, ellentetben a tobbi mlc-ssel.
Trim-et tud? Es ha igen, akkor vajon egy alaplapi raid nem kavar be?
-
.mf
veterán
Kb fél-háromnegyed év alatt, kb 10 eszközben legalább 5 (talán 8-10 is) cf kártya halt meg... valószínűleg az okozta a halálukat, hogy eleinte még teljes oprendszer: sima debian volt rajtuk, ami "sokat" írt. Azóta egy írásokban minimálisra hangolt openwrt van rajtuk, és nem volt (még) gond, bár a kártyák is rendesebb SLC-s kingstonokra lettek lecserélve.
mindegy, leírtam, hátha valakinek még hasznos lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Konteó topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom jMicronos. lol

Nem emlékszem milyen proci volt alatta, talán egy P2. Sokat nem romlott a helyzet. Alig lehetett érezni a különbséget.