- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Igaz, hogy amit itt látsz az nem olyan mint amit belinkeltél (mert én a házamhoz egyedi igény szerint csináltam a felfogatókat) de ha megfelel ez az egyszerű kivitel, akkor ha megadod a méreteket szívesen (és természetesen ingyen) lehajlítom ...
Viszont postázni nem postázok, érte kellene jönni
Ha érdekel írj privit ... -
Teasüti
nagyúr
Írásban nem is jeleskedik.
Vagy olvasás lassú?#3021: óóó azok a régi szép idők. Még a qantum fireball vinyómnál kikapcsoltam egyszer a dma-t win me alatt.
Nem emlékszem milyen proci volt alatta, talán egy P2. Sokat nem romlott a helyzet. Alig lehetett érezni a különbséget.
Bár azok a vonyók még egy nagyságrenddel lassúbbak voltak.
Inkább az optikai meghajtónál nem volt mindegy. -
WebM
csendes tag
Kingston SSDNow V SNV125-S2-rol van szo, ugye? Megirod majd a tapasztalatokat? Ha a fentebbi geek.hu-s teszt eredmenyet hozza, akkor olcsobban kijon 2 db ilyen raid 0-ba kotve, mint egy 80-as intel x25-m, es irasban kb. hasonlo lenne a teljesitmenye, olvasasban viszont kemenyen odaverne, mikozben az IOPS is magas maradna, ellentetben a tobbi mlc-ssel.
Trim-et tud? Es ha igen, akkor vajon egy alaplapi raid nem kavar be?
-
.mf
veterán
Kb fél-háromnegyed év alatt, kb 10 eszközben legalább 5 (talán 8-10 is) cf kártya halt meg... valószínűleg az okozta a halálukat, hogy eleinte még teljes oprendszer: sima debian volt rajtuk, ami "sokat" írt. Azóta egy írásokban minimálisra hangolt openwrt van rajtuk, és nem volt (még) gond, bár a kártyák is rendesebb SLC-s kingstonokra lettek lecserélve.
mindegy, leírtam, hátha valakinek még hasznos lesz.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest