Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Ezt olvasd el, itt le van írva, hogy célszerű eljárni W7 telepítésénél, mire kell ügyelni SSD esetén, az AHCI driverek TRIM támogatottságáról, ezt mivel lehet ellenőrizni, hogy célszerű mérni stb stb stb. Ha tudsz időt szánni a bejegyzés alapos elolvasására és annak betartására, számos problémától tudod megkímélni magad és esetlegesen felmerülő kérdéseid egy részére is biztosan találsz választ is.
-
Bodor
veterán
Hát igen valamit valamiért ... laptopnál korlátozottak a lehetőségek bővítés terén is.
#38024) FireKeeper: hát igen, ilyenkor szívás van, de ez HDD-nél is elő szokott fordulni, szóval ez már messze nem SSD téma. HDSentinel ide, vagy oda, nekem volt olyan HDD-m, ami egyik percről a másikra bemondta az unalmast, pedig jó volt a kondíciója a HDS szerint.
Azóta abban a programban sem bízom meg.... -
Bodor
veterán
Nem könnyű a választás, én tudom. De sajnos nincs olyan, hogy legjobb SSD.
Mindenki azt fogja dícsérni amit ismer, vagy amelyikkel rendelkezik, és azt fogja szidni, amelyikkel gondja volt, vagy hallott olyanról akinek gondja volt vele...
Aglility3-at sokan veszik, mert olcsóbb a hasonló teljesítményű társainál, persze hogy több az átlag alapján a hibás darab, mint mondjuk egy Adata-nál . Szerencsére van garancia az ilyen esetekre. -
Süni 1985 F
senior tag
Nekem agility3 két nap után döglött meg!Havernak is gondjai vannak vele azóta visszatért a normál winyójához.
Először eltűnt róla a win7 kb olyan 8 alkalommal aztán már a gép sem látta az ssd-t egy idő után!
Corsairt vettem helyette ,az mióta bent van a gépben csak használom gond nélkül!
Corsair Force 3
-
HZoli87
veterán
Magát a programot felesleges is feltelepítened, elég ha csak az illesztőprogramot frissíted. Innen tudod beszerezni, 32 vagy 64 bites verzióban.
Vagy innen a legfrissebbet, én is ezt használom most.
-
HZoli87
veterán
SATA2, Mobile Intel® HM57 Express Chipset .
Intel® Rapid Storage Technology, ha nem megfelelő az MS AHCI, akkor ezt telepítheted.
-
skristof
tag
igen, tökéletesen, ahogy lentebb írtam linux live usb-vel, nem írt hibét, és az ocz tool is írja, hogy a legfrissebb 2.22 van fent.
viszont a lenovo adott telepítőcd-t, azon van AHCI driver, lehet az kéne neki?
illetve még a javasolt optimalizációs dolgokat sem lőttem be rajta
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Lenovo TAB M11 tablet
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi