Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
DV
senior tag
válasz
neverless
üzenetére
Nem, dehogy vagyok.

A helyzet az, hogy meg a legelejen vettem egy OCZ Core SSD-t azzal a "hires" jMicron-os vezerlovel, ami akkor meg nem volt "hires". Miutan lett egy masik SSD-m, akkor megfogadtam, hogy tobbe nem veszek OCZ termeket. Ezert nem is ajanlom senkinek az OCZ-t es igy a Crucial maradt.
Amugy sem tetszik nekem az, hogy az OCZ evente akar tobbszor is ad ki firmware frissitest, mig a tobbi gyartorol ezt nem igazan mondanam.
Az Intel is kiadta az elejen firmware nelkul a G2-es SSD-t, majd a win7-tel egyidoben a Trimes firmware-t - amibe 1 kis hiba csuszott - majd azt kijavitotta es az volt egyben az utolso kiadott firmware-uk.
Az Ok, hogy nincs annyi idejuk tesztelni piacra dobas elott, de azert szerintem lehetnenek egy kicsit korultekintobbek.
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest