Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
1. W7 AHCI-hoz képest jók az eredmények
2. All in One chipset alatt a gyártó oldaláról letölthető Intel chipset drivert értem
3. Az IRST driver talán a sebességeken fog javítani(a mérhető sebességen, OS alatt nem fogsz érezni semmit belőle), a hibajelenségen nem, mert ha eltűnik egy meghajtó, hogy a gép sem látja, ott más dolgok állnak a háttérben. (deszka BIOS vagy SSD FW tipikusan)
4. Lehet Linux-os tool-al is FW-t frissíten OCZ-n, persze ha bevállalod, akkor azt csak saját felelősségre tedd!
(Én mindenféle gondolkodás nélkül frissítem le a Vertex3-at a legújabb FW-re, ha nem azzal szállítják)"Hogyan tudom megnézni, hogy kampec-e a rendszer?"
Sehogy, max ha "szerencsés" vagy, akkor tapasztalsz x-akták jelenségeket. (Korábbi képeden a W7 alap AHCI drivere látszik, ami jó jel, nem került fel a chipset.
Aktív témák
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest