Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kösz az infókat

A firmware-t megfontolom, valszeg elviszem majd egy barátomhoz.
Mindent a te cikked alapján csináltam, valszeg csak az IRST driver maradt ki. Eddig (2 nap alatt) nem is csinálta a hülyeséget, csak most, amivel egy kicsit megijesztett.
Viszont ami durva, hogy eddig, 2-3 nap alatt, 231 gigát írtam a HDD Sentinel szerint. Ez normális?

Szerk:
Az új teszt eredménye IRST-vel:
-
Neck
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia,
Itt a Crystallal mért eredmény:
Sajnos nem tudtam firmware-t frissíteni, mivel az én notimba egy háttértár fér, öcsém gépén meg XP fut, Sata as IDE módban...
Most telepítem az IRSD-t.
Az All in One chipset driver alatt mit értesz?

-
Neck
veterán
Szevasztok,
Ma játék közben fagyott egyet a noti, reboot után kiírta, hogy nincs a gépben bootolható eszköz. Újraindítottam a gépet, megint ugyanez.
Vártam 5 percet, most minden működik.
Futtattam egy AS SSD benchmarkot:

Ez mennyire számít jónak? A 4k sztem nagyon kevés. Sajnos nem emlékszem, hogy közvetlen a telepítés után ezek az értékek mennyik voltak, kb ennyi volt akkor is, viszont a 4k szerintem több volt.
Vélemény? Jó ez? Gariztassam? Várjak míg megint csinálja a fagyást?
-
Neck
veterán
válasz
kerekfej
üzenetére
Szia,
Öcsém gépéről feltettem az OCZ toolboxot, ami 2.22-es firmware-t ír (2.25 a legfrissebb az OCZ weblapján).
A probléma az, hogy öcsém gépén IDE módban van a SATA, nem AHCI, AHCI-val be se bootol a win, ami baj, mivel AHCI alól támogatott a firmware frissítés.
Nemtom, szerintem hagyom a 2.22-t, nem olyan régi az. Vélemény, tapasztalat?
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Bocsi a write onlyért, egy gyors kérdés. Vettem egy OCZ Vertex 3-at a notebookomba, viszont mielőtt beépítem a jelenlegi HDD helyett, gondolkodom rajta, hogy érdemes-e firmware-t frissíteni. Az OCZ honlapja szerint 2.25 a legfrissebb verzió.
Sajnos a notin nem tudom megtenni, mert ha beteszem rendszervinyóként, akkor az OCZ szerint rendszervinyóval nem jó firmware-t frissíteni, így az öcsém gépén tervezem ezt megtenni, amin viszont csak XP van.
1: Okozhat ez gondot?
2: Megéri frissíteni 2.25-re? -
Neck
veterán
Sziasztok,
SSD beszerelésén gondolkodom a Lenovo G580GH-mba.
A kapacitást 90-120GB-ra lőttem be, mivel arra már 2-3 játék is felfér a rendszer mellett, a 60-ast kicsinek találom, és egyébként is (amennyire szétnéztem) nem nagy ráfizetés (5e FT) dupla kapacitást eredményez.Ebből a listából böngészgettem. Kérdésem a következő: Melyik márka melyik típusát ajánlanátok a linkelt listából? (Ha esetleg más boltban tudtok a fentieknek megfelelő SSD-t 30000 forint alatti értékben, ami nincs a listában, akkor az is érdekel.
Az egyetlen szempontom a fentieken kívül a sebesség valós irodai felhasználás, és játékok alatt. (Programozás, levelezés, excel táblák, filmnézés, zenehallgatás, stb) Virtualizáció, szintetikus benchmarkok nem izgatnak
)A másik kérdés: Be fog férni a notiba? Olvastam valami olyanról, hogy 7mm meg 9mm magasság. Nyilván olyat szeretnék venni ami be fog férni. Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- Sony Ps5 konzol slim
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest