Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #42558 üzenetére
Értem, bár én soha nem szoktam chipset drivert telepíteni és nem is ösztönöztem erre senkit.
Tudtam, hogy az Intel leszedte a honlapjáról a 11.5 drivereket, én csak kísérletezgetni szoktam ezekkel, hátha javítanak valamit, de nálam nem jöttek elő problémák tőle, ezért ezt használom. Most kipróbáltam a win8-at, és az alaplapom win8 drivereinél láttam meg, hogy a 11.5 driver van fenn, és a többi hasonló alaplapnál is. Ezért írtam, hogy gáz egy kicsit, hogy elméletileg problémás driverek kerülnek fel hivatalos oldalakra. Nálam egyébként gyorsulást hozott a win ahcival szemben 4k írás/olvasásban tesztek alatt, de ezek csak számok, érzetre semmi különbség, mint tudjuk.
-
sir fg
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #42558 üzenetére
Én ebből egyszerű userként azt nem értem, hogy akkor mire van a driver? Én úgy tudom, hogy egy hardver drivere teszi lehetővé a hardver funkcióinak használatát, "közvetíti" a hardver szolgáltatásait a magasabb szintű szoftverrétegeknek. Azt értem, hogy egy driver lehet rossz is, de azt nem, hogy driver nélkül hogy működhet egyáltalán akármilyen hardver? VAgy ezt úgy kell érteni, hogy jobb az a driver, amit a Win7 alapból telepít, mint az, amit az alaplapgyártók közzétesznek?
Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 840 Evo , 850 Evo , 860 Evo 512GB 2,5" Sata SSD
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest