Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Megcsináltam a Windows 7-es szoftveres raidet. Az adatmentésen kívül minden simán ment szerencsére. Kicsit még gyorsabb is lett az írás/olvasás, mintha az inteles raidvezérlőn lenne. Az AHCI-t bekapcsoltam, faszán mindent felismert a windows. Elvileg megy a TRIM is. A mostani beállításon még javultak is picit az írás/olvasás értékek atto-ban. 238/185 mb/s a jelenlegi olvasás/írás. Jó hír még az, hogy ha ilyen a raid, akkor a HDSentinel is rendesen ki tudja olvasni az adatokat, és látni, milyen a vinyók kondíciója. Egy hátulütője van a dolognak, mégpedig az, hogy ilyenkor nem lehet bootolni a raidről, mert dinamikussá konvertálja a lemezeket, de ez jelen esetben nem is gond, mert csak adattárolásra használom.
Remélem nem lesz vele semmi gond, és működni fog rendesen.
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest