Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
Jack@l
üzenetére
Szerintem nem olvastad el pontosan, amit írtam. Azért nem kell a Defrag időzített indítását lelőni, mert (legalábbis nekem) eleve nem is futott le az SSD meghajtón, csak a vinyóra volt kipipálva már eredetileg is. De itt a fórumon is mindenki és a Samsung programja is csak akkor nyugodt, ha lelövi szerencsétlen júzer az időzítést is, aztán meg sasol, hogy enélkül az amúgy tök jó kis háttértakarító dolog nélkül hogy belassulnak a vinyói, pedig a szomszéd gyereké még mindig milyen kis fürge. Persze erre jöhet az a tudatos júzer imidzsét erősítő reakció: hogy de így én akkor futtatom, amikor én akarom, amire a fentiekben már szintén említett problémámat idézném: az egységsugarú kockák körében lehet, hogy boldogító tevékenység a számítógép ápolása, de aki szeret inkább szórakozni, vagy dolgozni a géppel és a maradék időt a családjával tölteni, annak drága dolog a töredezettségmentesítő szoftver jelentésének szótárból való kikeresése is. Én érdeklődőbb ember vagyok, azért töltöm veletek is az időmet itt az SSD topicban, de ezzel együtt a fölösleges kockulást, az úgy elkerülhető tevékenységeket, melyek nem járnak egyéb kompromisszummal, azokat elkerülöm, amennyire tudom. Szerintem azért elég jól körbeírtam a lényeget, tovább nem szaporítom ezt a félig offtopicot.

Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Redmi Note 13 4G
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ulefone Armor 33 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) az SSD-re a deefragot.