Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz
cool13
üzenetére
Szerinted nálad vannak a problémák. Te nem olvastad el pontosan, hogy mit írtam és mit linkeltem. Te nem simán Intel márkát kérdezted, hanem konkrét típust, ami pedig a 320-es széria volt. Más ezt írja erről és ebből is idéztem. Attól, hogy még nincs saját tapasztalaton ezzel a típussal attól még nyugodtan nyilváníthatók róla véleményt, mert nem tiltott dolog itt. Nincs itt olyan ember akinek az összes típusról saját tapasztalata van és mélyre menően értene is hozzá. Vélemények vannak, pro és kontra. Mindenki más tanácsát fogadja meg, és csak a végén derül ki, hogy jól döntött -e (vagy a legjobban döntött -e, lehet ez örökre rejtély marad), megfelelt -e neki a termék.
Én próbálok segíteni az itt érdeklődőknek, amennyire tőlem telik. Eddig még senki nem írt vissza nekem negatív tartalmú szöveget az általam ajánlott (megvásárolt) termékkel kapcsolatban.
A stílusodról inkább ne is beszéljünk, mert annak semmi értelme.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest