Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
RiddleR
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Én nem tudok róla, hogy baj lenne a frimware-rel. Az 1.4x-esekkel van gond, mert auto garbage collection-t csináltak bele, de túl agresszív lett és egy kicsit bibis. Plusz asszem gond volt a standby-ból visszajövetel esetén is.
De az 1.3 az teljesen jó és tudtommal abban is már van TRIM és működik is.
Más kérdés, hogyha Intel driverrel használod a Win7-et, akkor mintha azt olvastam volna, hogy az nem engedi át az SSD felé a parancsot.RAID kártyát szerintem fölösleges főleg, hogy csak akkor van értelme, ha izmos. De abból a pénzből meg veszel még1 SSD-t.
Az én véleményem amúgy az, hogy fölösleges RAID-ezni (gondolom 0-t akarsz, bár az aláírásdban lévő konfig alapján már bizonytalan vagyok
), mert ugyan szekvenciális írás/olvasás durva lesz, de úgysem másolgatásra használod gondolom. Oprendszernek meg alkalmazásoknak 1db is tökéletes.
Lehet, hogy 20mp helyett majd 18mp alatt áll fel az oprendszer, de mondjuk én nem dobnám el a TRIM lehetőségét ilyenért. Vagy inkább vennék a két kisebb helyett egy nagyobbat.A fentiek szubjektív véleményt tükröznek.
-
proof88
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
az alaplapi elég lesz. raid-kártya, pár ezer ft és azt tudja, amit az alaplapodon lévő.
viszont az igazán jó raid-kártya nagyon drága, ami tényleg okos és gyors, de sok tízezer ft, nem éri meg! 2 ssd-vel raid-ben bőven jó lesz a sebességed alaplapival is!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), mert ugyan szekvenciális írás/olvasás durva lesz, de úgysem másolgatásra használod gondolom. Oprendszernek meg alkalmazásoknak 1db is tökéletes.