Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
1. A probléma valós, én magam (eddig) 5 darab 320-as Intelt küldtem vissza garba(annak ellenére, hogy vissza tudtam hozni a teljes kapacitást (persze teljes adatvesztés mellett)), cserélték is mindet más típusra, mindegyik ugyanúgy szállt el és mindegyiken 8Mbyte látszott.
(nem saját ssd-k, csak (többek közt) 16-17 éve foglalkozom gépek összerakásával/telepítésével/szervizel stb stb, ezért elég sok kütyü megfordul a kezem alatt, így ssd-k is...)2. Mond meg az ismerőseidnek, hogy másolás (vagy akár tétlen állapot) közben rántsák ki a 220-ból a masinát, aztán meglátják mi lesz az Intel 320 series ssd-jükkel (a puding próbája az evés)
(persze ezt nehogy valaki komolyan vegye is kipróbálja.
)Amíg nem adnak ki egy firmware frissítést, addig jobb lenne, ha egy kis felárral (max 5k) szünetmentes táppal árulnák...

-
Sonja
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Akkor én most szólok. Múlt hét pénteken vett ismerős egy Intel 320 80GB-os verziót, és ma már vitte is vissza. 8MB bug előjött, hogy a fene enné meg.
Mi is azt hittük, hogy nem lesz gond, mert még senki nem szólt. Üzletben is azt mondák, hogy még nem hoztak vissza Intel-t a 8MB-os buggal, mi voltunk az elsők. Micsoda öröm.

Szerk.: Azt el is felejtettem, hogy nem áramszünet volt, hanem egy BSOD-t vágott a Win, és Reset után már csak 8MB volt látható.
Aktív témák
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(persze ezt nehogy valaki komolyan vegye is kipróbálja.
)
Mi is azt hittük, hogy nem lesz gond, mert még senki nem szólt. Üzletben is azt mondák, hogy még nem hoztak vissza Intel-t a 8MB-os buggal, mi voltunk az elsők. Micsoda öröm.