Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• fanti

addikt

válasz Geryson #16064 üzenetére

Szia!

Én kedden tettem föl az új fw-t a napra pontosan egy hetes meghajtómon (ugyanaz a tipus mint a tiéd és szintén ipon-os).
    Szerencsére nekem semmi bajom vele, egy hétig ment az eredeti fw-el, de kissé beparáztam amikor olvastam a hírt.
    Sajnálom hogy neked gariztatnod kell, mert a sok újratelepítés........beállítgatás.......

Amúgy nem értem a dolgot.
    A Kingston azt állítja, hogy a felsorolt tipusokon belül is csak kis százalékukat érinti a hiba.
    Ez hogy lehet?
    Ha egyszer mindegyiken ugyanaz a Mira gyorsítótár, JMF618 vezérlő és Toshiba memóchipek vannak akkor hogy lehet ez? Most vagy az egész széria hibája, vagy akkor nem értem.....

A másik meg az, hogy a Kingston egy nagy multú komoly cég, és már elnézést, de mi a jó büdös francért adják ki teszteletlenül a meghajtókat?
    Vagy ott is létszámleépítés meg forráselvonás van mint idehaza, és a mérnökök meg a tesztelők 2/3-át kirugták és akik maradnak azok meg nem győzik a melót?

De útálom hogy majdnem minden ilyen teszteletlen szutyok......már lassan nem merek megvenni semmit!

Aktív témák