Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
cszn
őstag
válasz
MrCsiT #14795 üzenetére
Amúgy se jelent túl sokat, mármint ha az egész az SSD-n van, úgyhogy ha a temp vagy a mentések vannak csak rajta, szerintem elhanyagolható (nem észrevehető) gyorsulást eredményezhet csak egy játéknál. A lényeg, hogy az adatok 99%-át a vinyóról tölti be tehát nem tud gyorsulni.
(#14797) szab.tam Itt van egy jó verzió. Esetleg még annyit, hogy az alignálást úgy is meg lehet csinálni, hogy win7 telepítővel formáztatod és aztán rakod rá az előzőleg lementett rendszert.
Az általad leírt verzió is jó lehet ha csak fájlrendszert másoltatod vele nem a partíciót (nem tudom tud e ilyet amit te használsz). A lényeg hogy ha egyszer megvan az elcsúsztatott partíció akkor az max. formázva legyen vagy másolva rá, semmilyen partícióra ható művelet ne érje.
Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest