- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
Aktív témák
-
Myers
senior tag
válasz
Core2duo6600 #12923 üzenetére
Próbáltam az Acronis 2011-et, de az alignálatlan xp-t nem jól rakja fel, még akkor sem, ha diskparral előtte csinálok egy jó partíciót.
Viszont az Acronis 2009 meg jól csinálja!
Legalábbis, nem cseszi el az alignálást. Más kérdés, hogy utána nem bootolt be ssd-ről.
2 dolog lehet, vagy a progi nem tudja, vagy én nem csináltam jól.
-
cszn
őstag
válasz
Már megbeszéltük ezt kb 500X
-Hibernáció csak akkor kell meghagyni ha tényleg használja, de ez nem igazán jellemző.
-Lapozófájlt ahhoz kell igazítani milyen programokat használ. Vinyóra nem kell átrakni, ezt én nem is írtam.
-Indexelés, prefetch, superfetch felesleges műveletek, de ha bekapcsolva marad sincs gond.Ghost:
Régi ghost-tal is simán működik, csak tudni kell mit csinálsz éppen. Minden új programnál másképp nevezik el a műveleteket (a hozzá nem értők miatt és hogy véletlen se tudjad mit csinálsz éppen). Ezt kell csinálni: Alignálás, formatálás, Fájlrendszer átmentése, Partíció aktívként megjelölése, Boot sector átírása és kész. Nem kell ehhez semmit felismerni.
-
éN79
addikt
válasz
allignálás: 1048576 bájt a partició kezdetének eltolása/4096=256. Lehet, csak mázli, de a ghostolásnál nem csináltam semmit, igaz mielőtt átmásoltam volna, ugyanezt az ellenőrzést hdd-nél is elvégeztem, szintén egész szám volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest