- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
heaven
tag
Találtál átalakítót a kamerához?
Nekem is kéne... -
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Ma a fél délelőttöt azzal töltöttem, hogy - egy számomra idegen területen - eligazodjak a kérdésben, hogy dugok régi kamerát egy új laptopra.
A régi kamera persze nem annyira ősrégi, de DV kazettás.
És hát jó lenne a laptopon látni a tartalmakat (szerkesztés...), amely laptop meg annyira új, hogy azon már bővítőkártyahely sincs.
Első, hozzá nem értő gondolatom az volt, hogy nyilván kell egy kacifántos kábel, és helló. De nem találtam. Aztán felvilágosultam, hogy ilyen nem létezhet, azért nincs. Mert hogy a FireWire az egy hálózati csati és hogy közvetlenül a memóriába akar írni, vagy mi.
Bár nem értem, de azért nem szabad feladnom. Ezért kérdezlek most titeket. Szerintetek ha:
1. lépésben kibővítem a laptopot egy ilyen bővítő bővítésével [link] vagy [link], és
2. lépésben beledugok egy ilyent FireWire-t csináló ExpressCardot [link],
akkor az működni fog?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy van valami sokkal huszárosabb ötletetek arra, hogy a videókat meg tudjam vágni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)