Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Oliverda #748 üzenetére
"FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése"
Curve nem való ide, mert van topikja.
Transferwise nem való ide, mert van topikja.
Revolutnak szintén van topikja, így az sem való ide, mint ahogy így a PayPal sem, meg a Simple sem, akkor mégis, mi való ide? -
-
zseko
veterán
Igen. Nem számít, ahogy az sem, hogy másik eszközön próbálom, mivel a kártyaadatok a felhőben vannak, így bejelentkezés után ugyanott folytatja a másik eszközön is, ahol abbamaradt, így ugyanazzal a kártyával újra megpróbálni nem lehet. Max új email címmel kezdhető nulláról.
(#743) Pikkolo^^ Nem kívánom kifejteni bővebben, de igen.
-
zseko
veterán
Hát ez a Curve nálam nagy kurva. Három kártyám adatait is 'elnyelte' és elmentette a felhőbe, de egyet sem fogad el (mármint bank által vissza lett utasítva a tranzakció; egyszer jött kód is amit visszaírtam, de persze akkor is hibát írt az app, és ennyi, ugyanazzal a kártyával pedig nem lehet még egyszer próbálkozni), persze kitörölni szintén nem tudom, mert amíg nem fogadja el, addig be sem lehet jutni.
Vasárnap rájuk írtam twitteren, kérték direct message-ben az email címet, elküldtem, plusz írtam nekik rendes emailt is, de gépi válaszon kívül semmit nem reagáltak. Fasza banda. -
vnorbi
aktív tag
Ez amúgy nem normális egy pénzügyi terméknél. Ha el akarnak tekinteni valamilyen díjtól, akkor van lehetőség ezt jelezni, nem pedig hagyni egy rést (megígérik, hogy levonják, de aztán valamiért mégsem vonják le), mert így az is benne van, hogy egyszer csak visszamenőleg beterhelnek mindent. Valószínű, hogy ilyen nem lesz, de mégiscsak tisztább lenne, ha sikerülne a saját hirdetményüknek megfelelni (itt mondjuk azzal, hogy a hirdetményben is ingyenessé teszik, ami a valóságban ingyenes).
-
anadroid
senior tag
válasz
MrPeekaboo #731 üzenetére
Köszönöm, a HUF-tól eltérő volt a varázsige.
-
anadroid
senior tag
a revoluton beregeled a curve-ös kártyát
Ezt írd le légy szíves pontosan, hogy hol van, mert nem látok ilyen lehetőséget! Én csak a pénzbekérésen, illetve a fizetési linken keresztül tudtam eddig Curve-ön át pénzt tölteni, ott viszont esetenként ki kell tölteni egy rakás adatot.
-
nutfile
aktív tag
curve alá beregisztráltad az erstéset.
a revoluton beregeled a curve-ös kártyát és a curve kártyás feltöltést választod valamilyen devizában (pl. EUR, GBP). ekkor a curve az erstés kártyárdól (mögötte lévő számláról) leveszi forintban az összeget, ő átváltja devizára és az íródik jóvá a revoltun, ahol ha akarod visszaváltod forintra. valószínűleg minimális különbség lesz az erstétől levett forint összeg és a revoluton végül megjelenő forint összeg között -
-
csibi_
csendes tag
Sziasztok!
Egyenlőre még nem érkezett meg a Curve kártyám, viszont lassan utazom külföldre.
AZ a kérdésem, hogy tudok két kártya között pénzt utalni (ERSTE hitelkártya -> Revolut)?
A kártyákat betöltöttem a Curveba, de még nem jöttem rá arra, hogy működik az átvezetésValahol olvastam, hogy ez a legkedvezőbb megoldás
-
KTU
addikt
Curve Rewards kártyáról a pontokat átváltottam GBP-re.
Revolut hibát dob.TransferWise feltöltés szintén hibát dob, weben és alkalmazásban is, GBP-re, HUF-ra, EUR-ra.
"Nem vagyok jogosult a tranzakcióra" vagy hasonló üzenetek.
Felhívtam őket.
magyar telefonszám, hívható hétfőtől péntekig 13:00 és 18:00 óra közt a 003614088659Gyorsan magyarul beszélő ügyintézőhöz kapcsoltak.
Válasz: tudnak a hibáról, kb. 1 órája jelentkezett, jelezték már jó páran, dolgoznak a kijavításán.De aztán a beszélgetés után megint próbálkoztam, és sikerült.
-
KTU
addikt
válasz
felho001 #718 üzenetére
Én 3 részre osztanám az összeget,
Hazai bank, TransferWise, Revolut.
Revolut feltöltés Curve közbeiktatásával.
TransferWise feltöltés HUF utalással (ha olcsóbban tudsz utalni mint a kártyás TW. díj),Ha valamelyik kártyát valahol nem fogadják el, ne ott keljen "szerencsétlenkedni"
Aztán később pár perc átvariálni telefonról. -
nutfile
aktív tag
ticwatch pro-n próbálom életre kelteni a g-pay -t, de a pay enabler nem működik.
mintha azt olvastam volna, hogy geo location alapján tiltja a google.
van valamilyen 5let, vagy tapasztalat, hogy hogyan lehet életre kelteni? -
felho001
tag
Sziasztok, megyek ausztriába síelni mi a legjobb megoldás van Tw, Rev, Curve kártyám is. Ha csak simán használom a curve kártyát vagy arról előtte feltöltöm a Tw-t mondjuk forinttal ott átváltom euróra és átküldöm Rew-re? Vagy esetleg egyből a Rew-et töltöm fel a curve kártyával. Ki hogyan használná ebben az esetben? olyan 1000 eur költőpénzt terveznék első körben. Köszi előre is a válaszokat.
-
MrPeekaboo
senior tag
Én is hétvégén indítottam el a regisztrációt, viszont a video selfie készítést elbénáztam, amit utólag már nem lehet újra megtenni... Emiatt az app azt írta, hogy hívjam fel őket, hogy véglegesítsék a regisztrációt. Aztán közben kaptam egy email-t, hogy abban küldjek el még pár adatot magamról. Ezt megtettem, azóta várom, hogy történjen valami... Egyébként a video-ban mit kellene mondani magunkról?
-
N0R
csendes tag
-
betyarr
veterán
-
törölt tag
http://www.iphonehacks.com/2019/02/apple-pay-czech-republic-feb-19-rumor.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Magyarországra talán 1000 év múlva ide ér 😆 az Apple Pay -
Oliverda
félisten
Igen, hétvégén viszont kevésbé kedvező:
"On weekends, which we count as Friday 23:59 - Sunday 23:59, the UK foreign exchange markets are closed. During this time, we take the rate from Friday 23:59 and charge an additional 0.5% for all transactions made in GBP, EUR and USD and 1.5% for all other supported currencies."
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Egy pár napja olvasgatok a témában (fintech), de még nem jöttem rá a "megoldásra":
Ha itthoni, forint alapú kártyám/számlám van, mi a legolcsóbb megoldás, külföldi kártyás vásárlásra? Ha van minél olcsóbb pénzfelvételi opció, az extra.
Sokat járok külföldre (főként EU), ahol tankolok, étkezés, stb ha csak lehet, kártyával fizetek. Eddig forint alapú, OTP-s Mastercarddal fizettem. Most rendeltem egy Revolut kártyát, viszont a feltöltésnél még ott is van egy kis bukó.
Minden tippet, kiigazítást senzitiv fogadok
-
törölt tag
válasz
brainticket #703 üzenetére
Szerintem is.
-
zseko
veterán
Már kérdezem, de azért már egyszer
Haveromék nyáron autóval jönnek haza angliából (legalábbis ez a terv). Visszaúton mennék velük, pár helyen megállnánk európában, majd angliából repülővel hazajönnék. Melyik/milyen kártyát lenne érdemes használni erre? TW kártyám az van, már tavaly igényeltem. Ez elég, vagy jobb/érdemesebb a Rev/CV?
-
thomikaf1
tag
Sziasztok,
márc 15-én tervezünk egy osztrák kiruccanást. Magyarországon ugye ünnepnap, viszont máshol nem. Az lenne a kérdésem, hogy ekkor is számolni kell a Curve kártyánál a hétvégi felárral?
Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Latitude 5510 15.6" FHD IPS i7-10810U Radeon RX 640 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest