- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elf
aktív tag
Ezek a színes (gondolom festett) egerek jól bírják a tapogatást?
Két év múlva is így néz ki?
Illetve a tisztítása hogy megy egy ilyen lyukacsos rágcsálónak?
Csak mert nekem ami nem anyagában volt színezett az mind lekopott.
Ha anyagában színezett akkor meg fényesre kopott.
A Zowie FK1+ vált be e téren mert eleve fényes fehér.
A kosz meg megül minden résben.
Lefújom tisztóhabbal és lesikálod de ezeknél nem para ha befolyik a tisztító? -
myckey
veterán
en meg csak beleolvasok, reszekbe amik erdekelnek, de nem veszek ragcsalot 75 pezert
Erdekes es minosegi, de jo az ott, ahol van. Aki teheti, hasznalja megelegedettseggel ! -
-
Nem csak azért írunk, hogy legyen mit írni, hanem azért, hogy itthon megismerjék ezeket az egereket az emberek és ne csak a MediaMarktos felhozatalon szocializálódjanak.
Az elmúlt 3 hónapban több egérleírás született mint az elmúlt 10 évben.Én magam 4 éve veszek különleges egereket, főleg külföldről. Ezeket alig ismerték itthon és végre itthon is elérhető a legtöbb. Engem ez mozgat, főleg mert hobby, szabadidőmben csinálom.
-
.LnB
titán
Azoknak kell írni, akik szeretnek olvasni. Úgy is az fogja elolvasni akit vagy érdekelnek ezek a dolgok, vagy ilyen egér vásárlásán gondolkodik.
Én elolvasgatom mostanában az írásaitokat, mert újra érdekelnek ezek a perifériák. De igazából azt látom, hogy nehéz már ezekről mit írni. Mindegyik jó, mindegyik nagyon hasonló. Ezért lehet jó dolog ilyen színes érdekességekkel feldobni az írást.
-
-
-
.LnB
titán
Mivel úgy se könnyű egerekről írni, mert lassan mindegyik szerelési minősége, szenzora jó, ezért kifejthetted volna szerintem jobban azt, hogy mitől is egyedi ez a széria. A négy játékos Clix, Tfue, Tarik és Scream akik neve fémjelzi a különböző színeket.
Tarik és ScreaM is Counter-Strike profik voltak. A másik kettőt nem nagyon ismerem.
Ez persze csak marketing, de kb ezzel tűnik ki a többi hasonló egér közül. -
myckey
veterán
jo kis egerek akadnak a blogodban
-
Nagyon fancy kis rágcsáló, masszív árcédula itt is, de hát ezek ennyibe kerülnek, nem tucattermékek. Végre amúgy itthon is elérhető és nem kell külföldi oldalakról rendelni.
-
Ha találtok hibát jelezzétek nyugodtan. Az írás pedig remélem tetszik az egérrel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged