Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza0802
tag
válasz
hardline
üzenetére
Köszi hardline a választ és a tippeket, minden hsz-t szívesen veszek, mert már kicsit tanácstalan vagyok.....
1. Oké megoldottam egy korábbi telefonra feltettem egy másik rom-ot azzal most működik a fimi app.
2. Fimi Xiaomi nem válaszol, Banggood azt kérdezte akarok e fizetni egy alkatrészért de nem részletezte ill kérdezte, hogy nem akarom e helyi szervizhez elvinni (megjegyzem 3-4 szervizt megkerestem de mindenki csak DJI-t szerivel a német disztribútor nem írt vissza még). Jah, próbáltam a géppel repülni 2-3 percig nem is volt vele gond azonban egyszer csak elkzdett arra húzni amerre rosszul kalibrálható a stick alig bírtam letenni a gépet.....
3-4. köszi, így gondoltam én is, de érthetőbb ahogy leírtad, a telóban lévő kártyán (sd) és az internál tárhelyen is 10-10 Gb hely van.... mi nem fért fel frissíteni? nem értem....Szóval még mindig nem oldódott meg a helyzet, de legglább itthon tudtam egy használaton kívüli telót kreálni amivel majd irányíthatom ha jó lesz a stick....
Várom a további bármilyen ötletet..köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Drón topik
● DJI topic
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest