- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz aizen92 #95000 üzenetére
Megdöbbentő hír ez. A szívrohama után nagyon bíztam abban, hogy gond nélkül felépül, örömmel olvastam, hogy stabilizálták az állapotát. Erre tegnap este érkezik a halálhíre. Letaglózó. Gyerekkorom nagy szerelme volt (ha lehet ilyet mondani egy 10-12 éves kis srác esetében), egyszerűen imádtam. Felnőttként is egyfajta nőideált jelentett, és nagyon sajnáltam, hogy a SW filmek után olyan borzasztó mélypontokra jutott, amikről mindenütt olvasni lehetett. Többre volt hivatott, de így is egy generáció hercegnője volt, ezt bizton állíthatom.
Nyugodj békében Leila. Úristen, milyen szürreális leírni ezt...
És akkor most Kylo Ren azt hiszem tökéletesen elmerülhet a sötét oldalban a VIII. részben, mert
itt az "alkalom", hogy az apja után az édesanyját is meggyilkolja... [ Módosította: radi8tor ]
-
KaitouP
nagyúr
Amikor most megláttam a hírt, egyszerűen nem akartam elhinni. Már azt rossz volt hallani, hogy szívrohamot kapott, szurkoltam érte hogy ez a dolog ne következzen be, és hogy felépüljön, erre tessék. Kedvenc színésznőm...
Legyen az Erő mindig Veled, drága Leia hercegnő!
2016 meg takarodjon a büdös mocskos pi...ba!!!
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
callmeakos
veterán
2016, na most takarodhatsz el a vérvörös p*csába.
Amikor hallottam híét a szívrohamának, nem is igazán izgultam, mert (és most viccen kívül) biztos voltam benne hogy fel fog épülni, és még benne lesz jó sok év. Erre bazdmeg ez. Nem is akarom elhinni.
Nyugodjék békében hercegnő.
All→M8
-
spammer
veterán
Hihetetlen ez az év, sorban mennek el a nagy nevek, ráadásul most is, pont karácsonykor, ő és George Michael is.
Nyugodj békében Leia hercegnő!
Kíváncsi leszek, az Episode 8-at dedikálják-e majd neki.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!