Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Her
Azért is szántam válasznak, mert minden leírtál azzal kapcsolatban, amit éreztem a "filmmel" kapcsolatban. Egyszerűen gyönyörű volt, a zene tökéletes, a színészek magukkal ragadtak.
Én nem is filmnek éreztem, hanem egy élménynek, nem is tudom hova tenni, annyira jó volt minden perce, hogy ha tehetném én is újra megnézném egy párszor. Rég váltott ki belőlem ilyen érzéseket film.(#39682) .LnB: Amy Adamas és kb senki nem volt benne agyonsminkelve, felöltöztetve. Ez egy ilyen "utópisztikus" világ, ahol ez a tökéletes. Zseniális volt az a világ, amit leírt a film.
Szerintem nagyon sok embernek nem fog tetszeni, vagy azért mert nem érti, nem ért vele egyet, nem érzi magához közel stb.
De annyi biztos, egyszer mindenki próbálja meg egyszer. hátha!
pontozni én sem tudok, ahogy LnB, ezt látni kell.
Akik látták azoktól kérdezem: amúgy a képi világ, zene stb. nem volt olyan érzésetek mintha egy google reklámba/világba csöppentetek volna?
Egyszer kétszer valamiért ez villant be. lehet hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszer kétszer valamiért ez villant be. lehet hülyeség.