- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stellaz
üzenetére
Én is ezen akadtam fenn.
Oké, ne lássa az összes új filmet, ne ismerje az összes új, fiatal sztárt, de ha egy Timothée Chalamet egyetlen filmjét sem látta - akit lehet szeretni, lehet nem szeretni, de az biztos, hogy ma Hollywood egyik meghatározó alakja, nem is minden ok nélkül - legalább ne nyilatkozzon ilyeneket.
Én sem igazán ismerem az "új generációt", de mondjuk nem is Hollywood-ból élek meg ~50 éve.Tom Cruise szerintem sem nagyszerű színész, viszont lerí róla, hogy szívét-lelkét beleteszi a projektjeibe, szerintem ez teszi különlegessé.
Bad Pritt
amúgy remek e tekintetben, Őt sem érzem kiemelkedőnek, de róla aztán nehéz lenne azt mondani, hogy mindig ugyanazt a karaktert hozza a filmjeiben 
Lásd még di Caprio - amiben a vicces, hogy gyerekkoromban e két névtől a világból kiszaladtam volna (főleg utóbbitól), mai fejjel pedig mindkettőjüket nagyon sokra tartom.
Bale-t is, és attól függetlenül is, hogy mennyit képes-e formálódni egy-egy szerep kedvéért.És akkor pl. egy Daniel-Day Lewis-t meg alhangon féltucatnyi színészt (és színésznőt!) még nem is említettünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Asus Radeon R7 240 4GB VGA Low Profil
- ASUS M3402WFA AIO PC leárazás!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy remek e tekintetben, Őt sem érzem kiemelkedőnek, de róla aztán nehéz lenne azt mondani, hogy mindig ugyanazt a karaktert hozza a filmjeiben