- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
senior tag
válasz
Tibiajax #124747 üzenetére
Egyébként a sok netflix-es fröcsögés helyett kipróbálhatnád te is. Hidd el, hogy egy idő után olyan filmeket/sorozatokat ajánlana fel, amikről nem is tudtál, hogy léteznek és baromira fognak tetszeni. Sokkal okosabbak ezek a mai recommendation engine-ek, mint azt gondoljuk...
-
Mik76
senior tag
válasz
Tibiajax #124747 üzenetére
Igen, igy. De ha keresni akarsz valamit cim szerint vagy kulcsszo alapjan azt is megteheted. Raadasul a kereses eredmenyei kozott feldob minden olyat is ami valamilyen szinten kapcsolodik. Pl: azonosz foszereplo, azonos rendezo, hasonlo cim, tovabbi reszek, stb.
Az en esetemben mondjuk inkabb arrol volt szo hogy a nejem bepipult, mert finoman elejtettem egy celzast, hogy nem igazan vagyok ra hogy tovabb nezzuk a This Is Us cimu sorozatot. Valoszinuleg ugy volt vele, hogy akkor most a nalam nem tul nepszeru Julia Roberts filmjet valasztotta ki megtorlasul az estere.
Na de hat amilyen eloiteletektol mentes nyitott csavo vagyok en, csak azert is leultem megnezni, es nem bantam meg.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest