Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz peterszky #4080 üzenetére
no para, ha a 4 hozza a régi indi trilógia sikerét, hangulatát, akkor biztos lesz 5ik rész
ford meg jó kondiban van, ő is az a fajta, aki ahogy öregszik, úgy lesz egyre jobb, lásd connery...
a két eddig látott trailer alapján ott lesz hangulatra nagyon
a cgi-tól félek azért picit.........egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dilikutya
félisten
válasz peterszky #4080 üzenetére
Előzetesek alapján jó lesz. Az Indiana Jones filmek sosem voltak annyira pörgősek. OK, van kaland bőségesen, de sok a kutatás is, ha Ford 66 évesen jó formában van, nem lehet ez probléma. Én bízok a sikerben, Fordra is ráférne már egy újabb siker.
Hitman május 21 (talán), Macskafogó 2 meg már lassan egy hónapja kint van.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
t1
addikt
-
Kazimír
őstag
válasz peterszky #1843 üzenetére
meg valami csaj: Borbás Mária. Az igazi NŐ, számomra.. akkor és manapság (nyugodtan nevess ki az ízlésemért, ez van) Lehet, hogy más is volt, mert azt hiszem nem csak egy évben adták.
t1: A Lecsó mesét megkapja tőlem Karácsonyra a család. Disney-ben rég láttam ilyen jópofát.
Be köll fizetni, azt' jólvan...
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest