Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Hello! Melyik sci-fi film lehetett az, amiben egy süket csaj elkezd hallani valami zajt, ami egy horribilis mennyiségű bináris számot tartalmaz, ezeket felírja a falra, a bináris sor végén viszont ott egy 2-es, majd kiderül, hogy az ez egész igazából a Pioneer-tábla, amit az idegenek megkaptak, majd visszaküldték nekünk. Asszony azt mondja, hogy ez az ezredforduló környékéről lehet, szóval nem mai film.
Én pedig egy másik filmre nem emlékszem (amit a közelmúltban láttam, de azt nem tudom, mennyire friss), amiben hasonlóan emberi alakok nagyon gagyi szögletes rajza (mint egy ősrégi Super Mario, csak fekete alapon talán zöld figurák?) meg talán némi emberi DNS leírása fut be a világűrből érkező üzenettel. Ez a film valószínűleg nem ugyanaz, mint amire Asszony emlékszik.
Mik lehettek ezek a filmek?
-
bambano
titán
-
thesound
addikt
Japán/kínai film. (a szereplők biztosan)
Kardozós, harcolós, mintha kicsit művészien lenne megcsinálva. Repkednek benne az emberek. Van egy jelenet amikor a hegyek között egy órási szobron harcolnak.
Néztem trailereket, de ha jól gondolom nem a House of Flying Daggers illetve nem a Flying Swords of the Dragon Gate. -
Czmorek
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék egy filmet, amit 15-20 éve adhatott sima antennával fogható tv1 vagy tv2 csatornánk.
Erre azért emlékszek így mert nem volt se parabola, se kábel tv.II. világháborúban játszódik. A németeknek van egy komoly bunkerjük valami magas hegyeben, lehetett ez akár az Alpokban, ez tűnik ésszerűnek, mert csupa hó-jég-szikla volt minden.
Ebbe na bunkerben fejlesztettek tudósok egy komoly robotszerűséget, de kellett hozzá valami földöntúli erő.
Itt azt hiszem a frigyláda jött be a képbe. Odavitték a frigyládát vagy akármit, volt sok kék fény effekt, a robotszerűség pedig elkezdett működni, de eléggé kontrollálhatatlanul, vagyis öldökölni kezdett.Ami még biztos, hogy nem Indiana Jones film.
-
vilmos195809
csendes tag
Üdv! újra itt hátha most is tud valaki segíteni nekem, megint nem sokra emlékszem de amire igen azt megírom szóval.2.világháborus időkben kezdődik és később folytatódik.Az elején egy náci hadiszálláson mindenkit megöl valami, aztán ugrás van az időben. Egy fiatal srác apja, vagy valamilyen rokona után megörökli a golemet, valaki azt hiszem elhozza neki, de nem nagyon akarja, Egyébként egy normál kigyúrt ember ez a golem. A nácik is keresik viszont. A srác nem tudja hogy kell átvenni felette az uralmt aztán végül kiderül hogy egy kis tekercset kell a szájában kicseréln.Ha valaki kb tudja, melyik filmről van szó, segitsetek légyszives! Előre is köszönöm!
-
NwL
tag
Egy ideje rajta vagyok, igaz nem gondoltam volna, hogy más is kereste rajtam kívül. Kizárólag google keresővel, angol, magyar címszavakra, meg pár speckó filmkereső oldalon. Már komolyan azon voltam, hogy ez a film csak a fejembe létezett, mert a közelébe sem lőtt sosem a google. Megnéztem, hát félig csalódás, félig azért hozta a hangulatot. Régen nagyobbat ütött. Green dokin meglepődtem, valamiért Nicolas Cage volt a fejemben.
-
NwL
tag
válasz
littlelion21 #2642 üzenetére
Hát ez gyors volt. Mióta keresgélem!
Max Respect!Köszönöm!
-
littlelion21
addikt
-
NwL
tag
Sziasztok!
Keresek egy film címet, minimum 15-20 éve láthattam tv-ben. Egy fickó felvesz egy csörgő utcai telefont, és valami olyasmit mondanak neki, hogy hajnalban atomtámadás éri azt a várost ahol van. Először nem hisz neki, de egyre több jel mutat arra hogy igaz lehet. A vége, hogy tényleg atomtámadás lesz, ezt már nem lehet látni, csak hogy jönnek a rakéták, és a fehér fénnyel ér véget. Aki ráismer, dobhatna egy címet, mert a google-el nem jutok sehova. Mintha az is rémlene, hogy a főszereplő Nicolas Cage, de az iMDB-n nincs a filmjei között, tehát biztos nem ő. Lehet nem utcai telefon, hanem valami PUB-ban vesz fel egy telefont véletlenül, azt hiszi szórakoznak. Az egész film csak egy éjszaka történése, este telefonál, és hajnalban már jönnek a rakéták. Mintha a családját próbálná közben meggyőzni, hogy ez az infó valós lehet és meneküljenek. Azt tudom hogy a végén nem sikerül kijutniuk. Azt is biztos, hogy valami amerikai nagyváros, hogy, Los Angeles, San Francisco, New York, nem tudom. Valamikor a 90-es években láthattam, TV-ben, valamikor késő esti vetítéssel, 11-óra után lehetett. Ha esetleg rémlik valakinek, megköszönném. -
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok,kerem ha tud valaki segiteni, keresek ketto filmet, mind a kettot jo par eve latam, de sajnos nem emlekszem a cimere, egyiknek se, az egyik filmben arrol van szo, hogy valami titkot kell megfejtsenek es Goethe koponyajaba van valami szerkezet es az valamit segit a szereploknek, (olyan mind a Da Vinci kod-ja) es a masik pedig arrol van szo, hogy a vilag viz alat van, nagyon keves a szarazfold, es egy ott is ha jol emlekszem Richard kiraly kardja segit visza alitani a vizszintet, koszonom elore is
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Nem film, hanem sorozat, de remélem elfér itt.
Discoveryn vagy spektrumon mehetett anno, kb 10-15 éve, vagy régebben. Városfelfedezős sorozat volt, ahol azt hiszem csapatokat csináltak és a városon belül kellett megoldani bizonyos feladatokat úgy, hogy előbb végezzenek velük, mint a másik.
Megvan valakinek, mi lehetett a címe? -
-Maci-
addikt
Ezt a filmet keresem gőz erővel. Lehetőleg szinkronosan.
Előre is köszönöm a segítséget. -
vendingo
veterán
Segítség kellene.
Feka csávó búvár szeretne lenni, de mindig szivatják, hogy ne sikerüljön neki. Háborús film azt hiszem. -
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Keresnék egy filmet, hátha tud valaki segíteni.
Úgy emlékszem, hogy a címe: "A Galamb".
Talán '80-as vége, '90-es évek eleje. Színes.
Egy fiatal férfiról szól, aki elindul a föld körül egy vitorlással (Talán a hajó neve a Galamb). Mindenféle kalandokon és viszontagságokon megy keresztül.Szeretném letölteni a filmet, nagyon régen láttam.
Köszönöm előre is.
-
bambano
titán
válasz
Fitzgerald #2624 üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
Hali
Ez nagyon nehéz lesz, komolyan meglepne ha valaki tudná melyik filmről van szó.
Arra emlékszem, hogy '90 körül vagy előtte készülhetett, mert akkoriban láttam.
Valamilyen szar sci-fi horror volt. A nyitójelenetben annyi történt, hogy valami zombiszerű, összeaszalódott testű pali feküdt egy műtőasztalon, körülötte műtősök, orvosok (kettő vagy több, nem emlékszem).
Aztán valahogy magához tért, felült, elkapta az egyik orvost/műtőst, és a száján keresztül kiszívta az életet belőle, gyakorlatlag elszívta a testét. Az orvosból/műtősből lett zombi, a korábbi zombi pedig egészséges emberként felállt, és távozott. Ennyire emlékszem. Valakinek van valami ötlete? -
Pötyi
őstag
válasz
osztszoroz #2621 üzenetére
Emlékszem egy ilyen filmre, a Szimpla ügy-re, a sztori kábé pont ugyanez, talált pénz, de a helyszín más.
-
osztszoroz
aktív tag
üdv mindenkinek! Egy filmet keresek,amiben két lepattant dokkmunkás srác talál egy pénzszállítóból kuhullott zsákot tele dohánnyal.elhatározzák,hogy meghúzzák magukat,de egyikük elkezd " tékozolni"...Emlékeim szerint megtörtént esetet dolgozott fel a film.köszönöm!
-
MMIX
addikt
válasz
Bicskás #2618 üzenetére
Hard Ball / Aranytartalék (2001)
-
Bicskás
senior tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Egy kb tíz éves filmet keresek amely egy szedett vedett baseball csapatról szólt, amely a gettó utcagyerekeiből verődött össze, csóróságban élnek szellemileg és anyagilag egyaránt, egyik pici néger kölyök meg is hal egy banda harcban, nem harcol, csak rosszkor volt rossz helyen, kapnak mezeket is, meg talán meg is nyernek valamit, társadalomkritika, elég jó film a témában, amúgy nem nagy szám.
Valaki tudja esetleg a címét ?
Én elfelejtettem.
A választ előre is köszönöm.
Üdv: Bicskás
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2611 üzenetére
Megtaláltam!
Narancsos Kacsasült
Nem ajánlom a fiatalabb generációnak mert unni fogja.
Megjegyzem a színésznőnek vannak jó/jobb filmjei is. -
Ajánlottak nekem egy filmet, nem tudják a címét és a szereplők nevét sem. Egy rákos ember gondozót keres és a lakásból személi a jelentkezőket. Megtetszik neki egy lány és beengedi, őt fogadja el gondozónak. Egymásba is szeretnek aztán. A beteg ember egy steril szobában tud csak létezni, át kell öltözni a gondozónak is, mielőtt belép.
Köszönöm!
-
MMIX
addikt
válasz
bull84ghia #2612 üzenetére
-
bambano
titán
válasz
bull84ghia #2612 üzenetére
ha sok volt a víz lent, akkor Pearl Harbor is felmerülhet.
-
bull84ghia
őstag
Ma voltam a média marktban és az egyik 4K-s tv-n ment egy filmrészlet. Második világháborús bombázokkal repültek, először azt hittem a Memphis Belle de az nem hiszem hogy lenne 4K-ban. Esetleg valakinek tipp hogy melyik film lehetett?
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Romantikus vígjáték
Francia olasz vagy spanyol
Egy helyszínen a villában játszódik a tengerpart közelében.
Férj feleség es a szeretők a szereplők.
A férfi filmes talán rendező
Régi film talán 70 es évek. -
Pötyi
őstag
-
mmdms
addikt
Helóka!
Nem jut eszembe, melyik filmbe jelenik meg John Digweed a buli végén, amit egyszer már feloszlattak?
-
metaksza
tag
válasz
littlelion21 #2606 üzenetére
Isten vagy!
-
littlelion21
addikt
-
metaksza
tag
Sziasztok. Egy nem túl friss filmet keresek, de sokra már nem emlékszem. Egy fiatal színész a két "maffiavezér" között lavírozik ide-oda, aztán a végén mindkettőt megöli (talán az egyik vezér fekete színész volt). Nagyjából ennyi van meg, van esély?
-
vtomi2
őstag
válasz
vilmos195809 #2602 üzenetére
Sajnos nem ez az, abban direkt megutáltassa magát mindenkivel.
-
planbmokus
senior tag
Sziasztok!
Nagyon régóta keresek egy filmet, csak foszlányok vannak meg belőle:
Valami szörny féleségekről szól, többen vannak, kicsik.
Kb 20 évvel ezelőtt láttam, emlékeim szerint valami B kategóriás horror, ami nagyon megmaradt jelenet:
Az egyik szörnyet feldarabolják, mint egy kenyeret, (és a darabjaiból újak lesznek?-ez már nem biztos).
Rémlik még valami piramis meg valami lakókocsi.Nem a Rémecskék és nem a Szörnyecskék, azokat mindet végignéztem
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok!
Már annyiszor segítettetek nekem,most megint hozzátok fordulok! egy filmet keresek.sajnos nem tudom a cimet se azt hogy kik szerepelnek benne de emlekszek reszletekre a filmbol, egy francia, 70-es években készült vígjátékot. A főszereplő férfi egy gazdag családhoz szegődik gondnoknak. Mindenkit eltesz láb alól, a végén ő lesz az örökös. A nagymamának megbuherálja a tolókocsiját és úgy hal meg. Az egyik családtag egy őrült zenész, zajokból alkot zenét. Neki kibéreli a gondnok párizs legmenőbb színházát, és sikere lesz. Sajnos többre nem emlékszem. Köszi előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- World of Tanks - MMO
- Mikrotik routerek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hálózati / IP kamera
- RAM topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest