Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
az első pár idézet a Narancs Tetves és Dugóból van
na erre kíváncsi vagyok h. tudja e valaki, nem pontos a fordítás azért bocs
''egy becstelen ember mindig megbízhat egy becstelenben. őszintén. csak az őszintékkel kell vigyáznod. sose tudhatod előre, hogy mikor művelnek valami hihetetlen baromságot''10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
tr00p3r
addikt
válasz radirpetya #356 üzenetére
tanuljá köcsög
-
tr00p3r
addikt
- shut up you fuckin' jew
- eric, did you just said the F word?
- uh......jew? -
Torry
addikt
''Scotty doesn't know''
Nah ez honnan van? -
Kleinmodi
tag
''hisztériás alkat? mikorra várható? hmmm mond még1szer a nevekt! Julez fekete Vincent fehér... Jimy... Boni.... 1 hulla nincs fej az ut harminc perc 10 percen belül ottvagyok.......
(9 perc 37 másodperc mulva)
-maga őőő Jimy a magáé a ház ?
-Igen!
-Wnston Wolf vagyok problémamegoldó!''''A múltat eltörölték, az eltörlés műveletét elfelejtették, a hazugság valósággá lett''.
-
abrakadab
csendes tag
Na és ez?
''Hova szeretnéd, mellbe vagy szájba...a feleséged is ugyanezt kérdezte..''
''..huhh...ez a C4-es volt? Ha nem akkor a kocsi volt szar..''
Tom már lecsengett de az über klasszikus.
''Naaa...Rokuci... Haggyábékén'' -
tr00p3r
addikt
és ez:
''remélem az örgenek sikerült deaktiválni a biztonsági nyalábot'' -
Kleinmodi
tag
szal' nem irtam nehezet kivácsian várom a megoldásokat???
''A múltat eltörölték, az eltörlés műveletét elfelejtették, a hazugság valósággá lett''.
-
-
bdav
őstag
válasz radirpetya #375 üzenetére
én is itthon vagyok és éppen tanulok amugy meg igyekszem igyekszem bár én mindig hosszabbakat írok
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
bdav
őstag
válasz radirpetya #378 üzenetére
számításelméletet (lineáris algebra, gráfelmélet) holnap vizsga. te?
[Szerkesztve]10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Kleinmodi
tag
oké bocs nem figyeltem a fáradság
GRAULA''A múltat eltörölték, az eltörlés műveletét elfelejtették, a hazugság valósággá lett''.
-
bdav
őstag
válasz radirpetya #381 üzenetére
sok szerencsét hozzá még van időd holnapig
#359 hétszentség hogy valamelyik startrekből van.
[Szerkesztve]10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
tr00p3r
addikt
ez:
''...ellenben: valaki áthajított egy tubust a keritésen. nem mondom, hogy maguk voltak; lehet, hogy az utca népe....'' -
tr00p3r
addikt
válasz radirpetya #376 üzenetére
te meg buzi.......... én nem ezt figyelem egész nap és nincs szükségem a hsz-ra!!!
-
VladimirR
nagyúr
válasz radirpetya #356 üzenetére
ehh, nem vartam, hogy kitalalja valaki - mehetsz intezni az atuirast (), ha sikerul nyugodtan hivatkozz a fenti hozzaszolasomra
akkor itt egy masik: ''....eleg ha a tukorbe nezel, az ilyenfajta palik konyorognek a szexert.....en mar csak tudom, ismerem a magunkfajtat'' -
MODERÁTOR
nemtudjátok ,hogy melyik filmben volt ez idézve: ''tudod mi az a szabad asszociációs írás?'' , ''nem!'' ... de télleg! ???
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Kleinmodi
tag
picit talán nehezebb:
''venni akarsz vagy itt hekyben szivod el?
ki az?
-ez volt Mocsok buvohelye átmenetileg
- b*szodj meg Kölyök mi a f*szért kell ekkora zajt csapni''
jó oké a nevek sokat elárulnak''A múltat eltörölték, az eltörlés műveletét elfelejtették, a hazugság valósággá lett''.
-
VladimirR
nagyúr
válasz radirpetya #392 üzenetére
nem
de hogy ne legyen egyszavas hozzaszolasom, itt egy masik feladvany:
''van 30 masodperce......hugyozzon...:)''
[Szerkesztve] -
Poppy
csendes tag
''-Mármint a kecskebak?
-Nem nem, csak ő!'' -
buci_
tag
lehet hogy mar volt:
''shut up and sit down you big bald fuck!''Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!
-
radirpetya
tag
Itt egy könnyű: Kicsinálták Kennyt! Szemetek!
hófehér félfamentes A4-s rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném
-
RIV
tag
''Mondják el majd, hogy oriások közt éltem.
Az ember úgy kél és dől, akár az őszi búza.
De néhány név soha nem merül feledésbe.''
???A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest