- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- bitpork: Nagy dilema
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
arelim
tag
- Azt hallotta: "idegen". Azt hitte, külföldieket keresnek, és jelentkezett.
- Baszódj meg.
- Bárhol, bármikor -
tibaimp
nagyúr
-
42861
senior tag
- Mi? Most ki akartok nyírni? Tényleg, ti engem? Ki akartok állni? Velem?
- Hallgass már végig, ez az igazság! Ha kamuzunk, gondolod nem találunk ki valami jobbat az űrlényeknél?
- Ha még egyszer kimondod!!!*földöntúli sikoly a háttérből*
- Én megmondtam! Fenn a tetőn, esküszöm!
- Mi? Mi van a tetőn?
- Egy olyan...
- Mondd ki!
- Egy olyan... nagy... gorillafarkasgeci!! -
akaido
addikt
-
tibaimp
nagyúr
válasz
tibaimp #2221 üzenetére
Ezt nem tudja senki? (pedig micsoda szöveg
)
"Gózer az utazó, ki tudja milyen alakban jön majd el hozzánk! Amikor leszámolt a vuldránákkal, az álcája hatalmas mozgó torg volt. Aztán, amikor harmadszor is megalázkodtak a porban csúszó meketrecek, megint új alakkal ruházták fel, akkor óriási szlór volt. A srábok és zufók hordája aznap megtanulta, mit jelent porrá hamvadni a szfórban, mit mondjak!"
-
Espla
aktív tag
-
Espla
aktív tag
-
Espla
aktív tag
-
Espla
aktív tag
-
Espla
aktív tag
Majd még rakok fel hasonló "képregényes" idézeteket.
Akik hasonlót csinálnának, a Comic Life 3 nevű progival tudnak ilyesmit létrehozni. -
tibaimp
nagyúr
Ez melyik filmből van?
"Gózer az utazó, ki tudja milyen alakban jön majd el hozzánk! Amikor leszámolt a vuldránákkal, az álcája hatalmas mozgó torg volt. Aztán, amikor harmadszor is megalázkodtak a porban csúszó meketrecek, megint új alakkal ruházták fel, akkor óriási szlór volt. A srábok és zufók hordája aznap megtanulta, mit jelent porrá hamvadni a szfórban, mit mondjak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest