- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Riccsiz_h
üzenetére
iszonyat lehúzás az EA, de mégis maradok itt is, korábban NFS Worldben mentem, az még keményebb. Van egy kis csapatom, azzal továbbra is csapatom.
Volt 3000 Forintom a paypalon, gyorsan odanyomam, egy kis indulást adott, legalább kész a csapatom - szinte.
Néztem, kéen gyors ember, gondoltam, halászok a zavarosban, és egy komplett dél-koerai válogatott kijönne 90+ sebességű emberekből, nem semmi
Focizni nem tudnak, de pár ellenfelet meg lehet fogni csak elfutásokkal. Aki jól zár, azt nem annyira, de azért akkor sem semmi emberek... az áruk se akármi.
Új hozzászólás Aktív témák

- APC 1500VA LCD kijelzős szünetmentes GARANCIÁLIS ÚJ eladó
- Vízvezeték szerelő 0 24 Gyors és szakszerű megoldások
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Volt 3000 Forintom a paypalon, gyorsan odanyomam, egy kis indulást adott, legalább kész a csapatom - szinte.