Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrguba
őstag
Sracok valakinek otlete XBOX kontrollerre?
Bekapcsolom villog par mp es kikapcsol..
Uj elem...kabelrol is ezt csinalja.
Merrefele induljak?
Kosz nem akarok masikat mert van csak gyereké es szeertnek ha mukodne -
bodnar123
őstag
Jók ezek az sb rewardok. Kb 5-6 héten értem el az elitet. Egyszer sem jött főligás kártya. Erre is elég kevés a matematikai esély. Persze mindegy lenne, csak azért érdekesség.
-
david368
aktív tag
Letoltam a WL-t, red pick: Suarez, Diaby. Max csak objectiveknèl hasznàlhatò, de lehet beleküldöm ôket Bale sbcbe. Packokbòl egy Kroos, osszessegeben ismet nem volt erdemes szenvedni… Nekem ezen a hetvegen (is) borzaszto a gameplay.
-
bodnar123
őstag
válasz david368 #22405 üzenetére
Valljuk be nem a gameplay rossz, hanem az egész bóvli. Van egy játékos, akit már írtam, fullos csapattal. Mindig megverem, most is. Egyszerűen amikor máskor 5 métert folyik előre a játékosom lövés közben, ellene meg egyből, szinte előre teleportálva, a kapus alatt gól. És a passzok is detto. Én továbbra is ebben hiszek, hogy a két oldalon a gameplay nem ugyanaz teljesen. Pl a player locknál is helyezkedsz, majd oda adod a labdát, és a játékosod átcsúszik máshová, és a passz is oda megy. Mi lenne ebben a logika? Szerintem ennyi. Az ellenfélnél nem ott van a játékos, így korrigál. É ehhez hozzájonnek a kapus védések. Ahol egyik oldalt mindent, a másikon meg a bármit...
-
HdRew
őstag
Ha tudsz normálisan is beszélgetni, akkor azért leírom.
Szóval:
Valamiért nem tudok bentről csatlakozni az EA szerverre. (rocket leaguezni persze tudok. )
Kábel bedug, internet letesztelve, megy, okés.Majd amikor megnyitom a fifát, be se lép, csak annyit ír ki, hogy unable to connect to the ea servers at this time.
Volt, aki azt írta neten/redditen korábban, hogy a ps5 idejét rakjam automatikusra, vagy a lan kábelnél az MTU-t változtassam meg 1470-re, stb. stb.
Mindent kipróbáltam, semmivel se tudok belépni az EA szerverre.
Ha laptopra kötöm be a kábelt, a fut web appba be tudok lépni, szóval nem tudom mi lehet pontosan a baja.
Mint ahogy fentebb is írtam, persze a rocket league megy online.
Franc tudja mi lehet a gond.
Viszont így meg nem leszek hajlandó játszani, mert akkora delaytenger van, hogy inkább abbahagyom a fifát, ennyit tényleg nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
5-bol egyet kellett volna nyerni 11-hez persze nem sikerült komolyan vicc
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Woodslave #22416 üzenetére
Annyira szánalmas xarnak érzem magam ettől a fos játéktól hihetetlen
Mondjuk az is vagyok rivalsban gold Mbappe gold Kante Varane csapat leszopat szóval mit várok tényleg béna vagyok ehhez el kellene fogadni
[ Szerkesztve ]
-
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #22417 üzenetére
Woody... Azért szarnak ne érezd magad... Kb 50-50 arányban vagy. Mint itt sokan. A gond, a játékkal van. Ezer ponton nyúlik bele a dologba, és nem is fair. Igazából élvezni szerintem nem lehet, max a győzelmet. Bár én még ott is látom mekkora szar. Mondjuk az vicces, hogy mindig tovább tudják úgy patchalni, hogy kb szarabb lesz. Mindenesetre jobb nem. Csak másképp szar.
-
Woodslave
félisten
válasz bodnar123 #22422 üzenetére
Jó tudom csak mindig kiakadok de gyorsan elmúlik
Mondjuk az gáz hogy qrva 11 wint nem tudok összehozni. Nem a reward miatt még egy fodder nem érdekel csak a tudat. pedig délelőtt úgy éreztem még aránylag jól is játszom. De ez elmúlt.
Megvettem ezt a Pepet cdmnek shadowal egész faxa. Vmi 3 cbs felállásban cb is akár bár lehet workrate miatt Viera talán jobb.
Legalább 4 win megvan rivalsban.
Na kinek lesz meg a 90 meccs
-
Kristof_94
nagyúr
Desailly és Rivaldo sbc fog érkezni. Wow!
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #22423 üzenetére
Amúgy azért az átlag feletti csapat évközben jól jött, de sajna már nincs sok különbség... Igazából most már egyel kevesebb esély arra, hogy a dákó jó oldalán legyünk. így normális az 50-50... Engem csak ez az undorító csalás basz fel. De ez nagyon. Ha csak a kapcsolaton múlik azt mondom ok, de ha kiderülne, hogy direkt fos... Bár valszeg is-is... De olyan szar gólokat kapok, és mellé bevallom, lövök is, hogy világfájdalom...
-
bodnar123
őstag
Én csodálva nézem azokat a játékosokat, akiknek két jobb pick is van a csapatában. Hanem három. Ismét 11 win, ismét semmiért. Immobile, és Acuna. Packok egy Skrinniar... Kafa. Eddig egyetlen picket sem kaptam aki egy milla felett lett volna legalább megjelenésekor. Egész évben. Biztos csak szerencse kérdése.
-
Zimmi91
addikt
Pénteken jön az új promó? Szerintem várok addig ezzel a 4 nagy fodder pakkal, többi tokenbol nem Tom meg mit vegyek ki.
" Just remember Manchester is RED! "
-
EA's hit
őstag
Na meglett végre nekem is a kupában a 21 win, így egyben az 5 win a plusz objective-ben. A 21 winért a pickben Maddison volt (+Morientes), az 5 wines pack viszont Cordoba, neki baromira örülök
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Én megmondom őszintén, nem tudom hogy tudtok így játszani, hogy nyilvánvaló a csalás.
A nagyjából én szintemen lévő ny-eu játékosok ellen kb. esélyem sincs a connection miatt. Tisztán látszik, hogy mennyivel gyorsabbak a játékosaik, egy tots Son pl alig tud lefutni valakit.
Bye-bye fifa.
-
-
Madn!ght
addikt
Tök jó, hogy felkerültem elitbe, egy meccset se tudok nyerni. Legfeljebb döntetlent sikerült eléRni. Màr 1680 skillnél járok, mehetek 0-ig?
-
Madn!ght
addikt
válasz Madn!ght #22437 üzenetére
Egyet sem. Tökre megéri játszani. 2,5 óra alatt csak vereség. Nyilván vannak jobbak, de hogy mindenki?! Semmire se reagál a csapat, ami a hèt elején mèg jó volt. Neb@ssza màr meg, hogy ha nem játszok akkor a yt-t meg a nyomi streamereket kell lesni, mit túrtak ki újabb bugos “meta” baromságra? Erre tényleg nincs időm, 1-2 élvezhető meccsre vágyom, olyan nagy kérés ez?
-
BenXL
tag
Mostanaban sikerul megcsinalnom a rank4et, de ez annyival jobb rewardokat ad rank5nel, foleg ezzel a 91 ×3 tots packkel. Most is 600k jott be osszesen, rank5 meg semmi normalisat nem ad soha, max a pickekbe ha nagy szerencsem van.
-
|AP|
veterán
válasz Madn!ght #22438 üzenetére
vannak ilyen időszakok. Én például csütörtök-pénteken jártam így.
Nem is tudom már hány meccset játszottam, mert a végén már folyamatosan nyomtam az RQ-kat. Egy vagy 2 wint sikerült összeszenvednem. Aztán tegnap este meg 5/4
De nagyjából már a meccs elején látszik, hogy van-e itt keresnivaló. És nem abból, hogy látod milyen az ellenfél, hanem hogy működik-e a csapat, vagy nem... -
|AP|
veterán
válasz Woodslave #22441 üzenetére
nekem nem ezzel van bajom. Néha bedob olyat, aki ellen valóban nincs esélyem, mert egyértelműen jobb.
Az tud felhúzni, amikor látszik, hogy nagyjából egy szinten vagyunk, vagy még gyengébb is, de az ő csapata egyszerűen más sebességgel működik. És ilyenből azért több van.Nem, nem azért, mert olyan jó lennék, mert az igazán jók 2000 sp felett járnak és (elméletileg) nem hoz velük össze.
Én elvagyok 1600-1700 pont körül és itt normális körülmények között össze tudom szedni a 8 wint, néha még élvezem is a játékot, viszont vannak olyan időszakok amikor teljesen játszhatatlan és csak vereségek jönnek. -
bubuska10
senior tag
Ha belegondolunk, az iconoknak nem sok hasznuk volt az idei fifában, nem? A legelejét leszámítva, a játék bármelyik szakaszában voltak olcsóbb és jobb aktuális promó lapok. Ha visszaemlékszek h amikor a mid icon pakkok jöttek, már akkor is szinte minden ligában voltak 90+ pace-es/overallos játékosok. Már a TOTS idejétől a Moments iconok közül is csak 3-5 db volt a 100-ból aki használható.
-
Nandinagy
addikt
válasz bubuska10 #22444 üzenetére
Hát azért nem. Amikor a momentsek bejöttek a nagy részük még bőven használható volt. Henry ha jól emlékszem 4 milla felett ment 2-3 hétig. Persze volt olyan szintű promo lap, csak az szintén ment 3-5 millába.
Egyébként vannak olyan iconok, akik aktuális verzója mindig befér a top lapok mellé:
R9,Dinho,Gullit,Vieira,Maldini,Maradona,Garrincha,Cruyff,Matthaus például. A nagyrészüket a profik is használják úgy, hogy akármilyen lapot használhatnak. -
Woodslave
félisten
idén tuti nem rendelem elő. Tavaly se volt semmi értelme mondjuk a 4600 fifa pont nem volt rossz bár sztem xart se nyitottam belőle.
-
bubuska10
senior tag
válasz Nandinagy #22445 üzenetére
Igen, de elsősorban pont az "elérhető", nem luxus iconokra gondoltam. Egy potm Correa vagy egy aktuális promó ST jobb volt, mint a több milla alatti ST iconok. Maldinit próbáltam, gondolom a fizikuma miatt de érezhetően Koulibaly már jobb nála pedig ő is a tots-kor jött, mégis jobb, mint a legjobb Moments CB. Kiszedtem a swapsnál prime Gullitot, óriási csalódás (itt nyilván bennem volt a hiba), jolly joker, mégis bárhova tettem pont nem volt elég jó, Kessié ment vissza. Ronaldinho helyett ott van Insigne, teljesen jó, és míg Dinho több millás, Insigne meg 3-4 sbc-ből kirakható volt, de nem érzem azt, h cserélnem kéne vmi jobbra. Maradonát meg nem lehet nyitni. Viszont kiegészítem a listádat Eusébioval és Pelével.
Szerk. + summa summarum: a moments iconok legyenek endgame lapok. Értelemszerűen ne mindegyik, de ne legyen már az, h áprilistól a 90%-uk kuka.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz bubuska10 #22449 üzenetére
mondjuk úgy igazad van hogy a momentsek elméletileg end game lapok de helyettük is simán van jobb(nak tűnő) bármilyen promo lap töredék áron. Legalábbis jelentős különbség nem lenne eredményben valszeg de lehet egyszer tenni kellene egy próbát. Bár rossz belegondolni hogy még xarabb lenne
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest