Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #21700 üzenetére
Ide dupli courtoise, őt belevertem a 85+ pikkbe és elcseréltem egy 88-as kroos-ra. fasza.
Második dupla diaby. Harmadik majd ha diaby belemegy valamibe. addig nem nyitok.
Persze akiket megvettem és eladhatnám azokat nem adja duplába.[ Szerkesztve ]
-
Mrguba
őstag
Szinte tudtam hogy ebbol a shapesifter pakkbol BELLERIN jon
-
toxicjew
addikt
Én vhogy kihagytam egy napot, szóval csak a Tots player pack jött, abból meg Van Den Boomen vagy kicsoda.
-
BenXL
tag
Ez a year in review megéri?
-
HdRew
őstag
válasz Kristof_94 #21707 üzenetére
Mondjuk egy Rodrygonak örülnék.
-
BenXL
tag
válasz Kristof_94 #21707 üzenetére
ahogy most nézem Gorilla streamjét és ilyen packeket nyit, elég magas az esély a selejtre
-
BenXL
tag
látom sokan kapják Eriksent a pickből, pedig ő nem is volt sbc, csak nem bug?
-
bodnar123
őstag
Spinazzola és haaland
-
Kristof_94
nagyúr
Tots csomagból Alaba, nem duplicate, viszont pirosban már megvolt.
Shapeshifter csomagból meg Everton, az abszolút legrosszabb, ki gondolta volna. Ezekből mindig ilyeneket nyitok. Nem Messit kértem, de legalább valakit akit egyáltalán érdemes kipróbálni. Elég is volt a játékból ez a 10 perc. -
|AP|
veterán
válasz Kristof_94 #21716 üzenetére
Everton ide is.
Plusz ma kb. 6-8 meccsből nulla win.
El is jöttem inkább Korn koncertre -
BenXL
tag
na csak megcsináltam mind2 Year in reviewet, Romero meg Da Costa lett.. Lehetett volna rosszabb, bár ezeket se fogom soha használni
-
v-man
őstag
dupli Müller, a zöld csomag viszont Atal, lehet beépítem vhogy.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
david368
aktív tag
Nekem jött egy SS Messi (helyett Robertson) ès egy Vinicius (helyett Ruben Dias). Thanks EA
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #21723 üzenetére
De FABINHONAL jobb?
-
david368
aktív tag
válasz Kristof_94 #21723 üzenetére
Gravenberch/Nkunku/Atal/Vieira mellett kevès. Padra jò lesz.
-
Woodslave
félisten
Megható amúgy hogy ebből az ingyenes packból még júniusban is 90%-ban a legxarabb és a játékosok nagy része számára már használhatatlan lapok jönnek. De persze jobb ha egy Messi miatt 250k forintot kell elkölteni mintha ingyen adnák. De legalább lenne értelme. Persze tudom én irányítom de már most ebben az összegben fogadnék hogy 11winnél többet vele se csinálnék
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
Woodslave
félisten
válasz bodnar123 #21734 üzenetére
múltkor volt balhé csak az kapott akinek egy spec játékos volt benne. Nem tudom most mi lesz én se csináltam meg, de múltkor is az volt a sírás, hogy már maga
Eriksen(mármint az akkori "Eriksen") ottléte rontotta az esélyeket hogy vki Mbappet pickeljen[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz Woodslave #21735 üzenetére
Úgy látszik megint túl nagy volt a feladat nekik. Nálam Danjuma és Perisic jött ami ahogy néztem a pickeket nem rossz számomra. Ha meg most plusz 2 ingyen cucc akkor főleg.
Shapeshifterből meg Robertson jött. Aki középpályán konkrétan ellopja az összes labdát. Ahogy láttam úgy is jön Emerson OBJ-be illetve Richarlison Flashback sbc-be lehet a fél csapatot át is rakom premier ligára.
BenXL Szerintem tutti mindenki aki megcsinálta, nem fognak még itt külön azzal is szarakodni, hogy csak azoknak akiknek Eriksent adta.
Elvileg 24-n startol a Shapeshifter team 2 is.
-
Aguinaga
őstag
Ez az SS Atal milyen lehet? Próbálta valaki?
Nekem FB Verratti csalódás, helyette kellene valaki, akár TOTS Paqueta, akár Atal.PSN: OldSlowhand74
-
Woodslave
félisten
válasz nitro16 #21736 üzenetére
Danjumat megcsináltam mert az ucl (?) lapja egy démon volt ellenem mindig de benne is csalódni kellett (tudom nem releváns mindenkivel így vagyok) Perisic viszont nem rossz ahogy hallottam bár már tök mindegy az is. Általában beszopok minden ilyen sbc-t de
ezt már én se csináltam meg(ja ezt már tudja mindenki ) egyetlen olyan játékos nincs aki kellene ebből és nem csináltam meg. Talán Rodrygo de egyrészt más felállással kezdek meg Felipe ugyanazt megcsinálja[ Szerkesztve ]
-
david368
aktív tag
Ma reggel melo elott gondoltam letolom gyorsan a 4 silveres meccset, de az EA olyan kreativan osszehozta a friendly kupat, hogy meccset sem lehet benne talalni. No komment.
ui.: redditen olvastam egy 1950 ratinges elite jatekos 1-7-ben van a bronz kupaban es nem erti ô sem( ahogy èn sem) mi a retket akart ezzel az EA… -
EA's hit
őstag
Szinte biztos, hogy csak azok kapják vissza a picket, akiknek benne volt Eriksen. Mindig így csinálják. Mikor prime ikon picknél moments ikonok is belekerültek, csak azok kaptak új picket, akiknek volt benne moments ikon. Nekem 3 prime volt, nem kaptam új picket. Korábban ugyanilyen year in review picknél mikor Edouardot dobált a pick akit nem lehetett volna, mert már januári sbc volt, akkor is csak azok kaptak új picket, akiknek volt benne Edouard. 99%, hogy most is így lesz, fillérbaszók ezek
Nekem tots moments Kulusevski volt az első, tots Batshuayi a 2. Az ss pack meg Mukiele, természetesen egyik sem volt képes értékelhető lapot adni.
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #21741 üzenetére
mondjuk ennél tényleg valakinek elgurult a gyógyszere. Esetleg ha lett volna egy olyan bronz promó mint anno az ezüst. De így tényleg profinak kell lenned, vagy ki kell fognod vmi világtalan madarat aki most kezdte és xar ezüstökkel próbálkozik.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #21743 üzenetére
Meg ki a halál akar silver (pláne bronz) szarokkal játszani júniusban, mikor prime Pelé és hasonlók vannak az alap csapatomban. Mindezt egy pár szar rewardért.
Mondjuk reggel én is úgy döntöttem hogy lenyomom gyorsan a 4 silver meccset, jobb dolgom úgysincs, a 8 riv win is megvan már. Nagy nehezen talált egy ellenfelet, aki ellen gyorsan lőttem 2-t, majd 2-0-nál kiafkolt. Elmentem 5 gólig, ott kiafkoltam én is, erre elkezdte nyomni újra, szóval afkolni sem tudtam. Félidőre 7-0 volt ide, aztán a második félidőt már végig poénkodtam, kapussal járkáltam a félpályánál, ilyesmi. 9-2 volt ide, mikor a 89. percben kikérte és végigvárta mindhárom szünetét, és a harmadik legvégén kilépett. Az ilyennek mennyi esze van?
Utána vagy 10 percig próbáltam, de nem talált újabb ellenfelet, szóval el is engedtem ezt a fost
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #21744 üzenetére
mondjuk az ilyet én se tudom megérteni. Nem te tehetsz róla hogy valami agyhalott ea alkalmazott kitalálta ez a játékmódot. Tényleg egy átlag játékos nem tud nyerni ezekkel a bronzokkal ennyi. De még jó hogy nem mert azért bronzok és az ezüst jobb.
Mondjuk még azzal csavarhattak volna, hogy div 10-esként div 1-est kaphatsz csak
nálam is volt ilyen aki 3x30 mp-t kivett a végén. Majdnem írtam ennyire jó nézegetni hogy kikaptál?
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Lesz ma vajon garantált SS sbc? Tavaly a nyári promoknál mindegyiknél volt tots után, vajon várható idén is?
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #21747 üzenetére
Jó hát ha rajtam múlna a többi promoból is lenne garantált sbc, de ugye tots előtt semmiből nem volt Mindenesetre ha lesz, bele is rakom gyorsan Mukielét mert garantáltan őt kapom vissza belőle. Az is vicc mondjuk, hogy más SS-t még egyet sem nyitottam eddig, csak őt a tegnapi packból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs