- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Ez a Caligiuri elég pofás lapnak tűnik. CM/RB, bárhol tud játszani. 4*/4*. High/Med workrate.
Tonalival együtt lehet kirakom.Camavinga Fantasy lapját használja valaki? Mennyire működik jól ingame?
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
hat gondolom kb 10 ezer coinod van es 1 jatekosod sincs?

Nem ertem az embereket

MEgvan a 4 winem.
Engedem az elso golt az ellennek o is engedi..utana rugok ket ongolt hatha leesik neki hogy cask a gol kellett
Erre cselez lovi a 10.golt is es orul...hova sullyed ez a fos -
Kristof_94
nagyúr
Hát, ma sem gazdagszunk meg.
-
Mrguba
őstag
Jaj de fasza ez a SIMON kuldetes

Kb a klub 98 szazaleka untrade
Es first owner
-
|AP|
veterán
jöhetne este valami jó SBC, mert két untrade Eriksen és egy Lukaku várja, hogy történjen vele valami, ami nem az Mbappé POTM

-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
De miért kapott volna többet? 91-es a gold lapja, és ez az első informja. Az akkor kötelezően 92-es kell hogy legyen.
-
Kristof_94
nagyúr
Első 7 meccsen 7 győzelem, így már csak 4 győzelem kellene a szokásos 11-hez és a CR7 pickhez. Mondjuk most nézem, hogy "csak" 92-es, azért adhattak volna többet.
-
Izéjose
tag
Nem azt mondom hogy Tonali nem mozgékony de az előbb forgatta meg egy Mid Trezeguet 🤣🤣🤣🤣🤣
-
Takika14
aktív tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Köszi.

Ja tudom, hogy a két lap nem ugyan az, csak nem írtam le. Sbcből szedtem ki viszont fingom nem volt, hogy fejlődik, akkor vettem csak észre, hogy a lap tetején vagy nyíl amikor már ugrott egyet a ratingje. Az tud még fejlődni ha jó meccset hoz le?Őszintén szólva, a fantasynál is csak most láttam, hogy fejlődni tud. Gimenez, Inakit vettem.
eM'82:
Köszi.

-
eM'82
addikt
válasz
Takika14
üzenetére
De Paul Showdown SBC lap volt. Döntetlent játszottak az ManUtd-dal és azért kapott +1 ratinget. A lap színe (grafikája) is más, és hetekkel ezelőtt volt elérhető, semmi köze a mostani Fantasy FUT promóhoz.
A fantasy lapok elő forma után fognaj fejlődni, és bizonyos kritériumok után kaphat akár +3 ratinget is.
Ha visszaolvasol picit, akkor biztosan volt már róla szó. -
EA's hit
addikt
válasz
Takika14
üzenetére
Írja a játék.
A csapatuk április 1 után lejátszott következő 5 bajnokija alapján:
+1 upgrade, ha az 5 meccsből 3-on pályára lép az adott játékos,
+1 upgrade, ha legalább egy meccset megnyer a csapata,
+1 upgrade, ha legalább egy gólt vagy gólpasszt ad a játékos (csatárok és középpályások), vagy ha legalább egy kapott gól nélküli meccset lejátszik a csapat (védők és kapusok).Fantasy De Paul viszont nincs és valószínűleg nem is lesz

-
Takika14
aktív tag
A fantasy lapok mi alapján fejlődnek? De Paulos lapom van, az 88as lett a 87ből, de nem tudom mi alapján.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Végülis az se rossz
-
Kristof_94
nagyúr
Azt írják április vége fele jöhet a TOTS.
Ahogy most haladunk megmaradnak addig a csomagjaim, mert az EA cseszik kiadni egy normális sbc-t, ahova inform kellene.
-
Aguinaga
őstag
Engem ez a Moses Simon lap érdekelne, mármint nem kell annyira, de jók a csapatba a first owned játékosok is? (Mert ugye így tuti 2000 coin alatt voltak)
-
Izéjose
tag
Megérheti ez a Tonali ? A fejlődéseket beleszámítva lesz még ilyen árkategóriás Kp lap ?
-
Woodslave
félisten
Ma egész jól szórakoztam a játékkal nem is rontom el wlel majd holnap. Ez a 93-as Mbappe nagyon tol afelé hogy minden jatekosomat belerakjam az sbcbe
A gold durva azután az if nem tűnt nagy előrelépésnek de valahogy ez igen. Bár az is igaz csak sbztem ahol csere volt meg friendlyztem. Valszeg a wl után azt fogom mondani hogy teljesen mindegy és elmúlik ez az érzés
-
-
Gaborz1
senior tag
Maradona minden lapja kikerül a pakkokból.
Befektetésnek venni megérheti guruk? -
-
Izéjose
tag
Kiadnak egy promót de a lapok csak a promó vége után lesznek fejlődősek ? Mi értelme volt április 1 től számolni a meccseket a fejlődéshez ?
-
Takika14
aktív tag
A megmaradt BD tokenekkel lehet kezdeni valamit vagy az már haszontalanul a clubban ragad?
Elfelejtettem a 2dbosba betolni őket. -
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ha ez egy normál team akar lenni, akkor ww Guendouzi, bár akkor nem értem a sok concept lapot. Minden más esetben meg nem értem a kérdést
Jó, így a kérdést már értem
Talán akkor is gold Guendouzi a link miatt, vagy Renato, ha nem fontos a maxos link. Egy ilyen szar módban nem is fontos 
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Azért arra figyeljen mindenki, hogy csaqk az április 1 utáni meccsek számítanak a promoban a fejlődéshez. Tehát pl. a Milan hiába játszik ma a Cagliarival, nem fog számítani. Áprilisban a Milan bajnokijai: 3-a, 10-e, 16-a, 24-e, és május 1-je. Gondolom hasonló a többi csapatnál is. Szóval az 5. meccs csak április végén/május elején lesz, ha valakinek annyi kellene a max. fejlődéshez.
-
Mrguba
őstag
Ez az uj ERIKSEN lap egesz fasza kis cm cam...
jol osztogat lo -
törölt tag
Elnyitottam kb 60 pakkot melyből 13 db 100k 8 db 125 k 4 darab 55k és 12 db 50k a többi 25k 45k és 35k pakk volt. Egy darab promo lap se jött még a legolcsóbb se. Remélem el van kurva az egész és visszaadják
Toty alatt kb 500 pakkot nyitottam abbol kb 200 upgrade volt forgattam vissza jött egy csomo lap... 5 toty és vagy 20 honorable. A birthday alatt elynitottam kb 100 pakkot és fordítottam vissza pikekbe van 13 birthday lap a klubbomba ja és ott jó ha össz vissz 15 darab 50k vagy a feletti pakkot nyitottam.... 100% h valami el volt ma kúrva. Az meg egy vicc, hogy egy ikon se jött ennyi idő alatt
Bár az még érthető vmilyen szinten. -
Kristof_94
nagyúr
Próbálom előszedni a birtday tokeneket, de 173 lap van az unassigned listán és nem igen bukkannak fel, pedig egy csomó duplát küldtem a transzferek közé.

-
Nandinagy
addikt
#15380Nandinagy
Mid ikon pick: Mid Laudrup-Mid Cafu-Mid Henry. Hozzáteszem mid Henryt raktam bele ebbe :D Cafu oké de még ígyis a felébe kerül az sbcnek. Így már 4 pick nem adott egy értelmes játékost sem :D Hajrá EA.Dehogy farmolom
Nem fogom kirakni. 2*88 meg 2*89 a büdös életben nem rakok ki mert ha hetente egyszer kapok egy wo-t az is általában Busquets coint meg nem ölök bele TOTS előtt.
Lenyomtam a wl-t is. 2 profival játszottam meg kétszer kikaptam tizikkel így 11-4 után leadtam mert dolgozom a hétvégén de nem volt valami kellemes a wl
A packok,pickek nyilván semmit nem adtak de hát én már nem is várok semmit ettől a játéktól. -
eM'82
addikt
Nándi nagyon hallgatag vagy ma. Farmolod Mbappé POTM lapját?
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Tutorialt van hozzá főnök?
Szöglethez se ártana. Idén gólt abból még nem fejeltem.Robertoredo: 2 meccsem van eddig vele. Linkek miatt kellett, de amúgy statok alapján is jó lap. Mindenképpen a védősort akartam megerősíteni, mert az átjáró ház volt.
Elől most oké, bár Quaresma szélen gyorsan fárad. -
Digestive
veterán
Valamelyik nap téma volt a szabadrúgás. Én 46-nál járok. 2 verzió van ami rendszerint beakad. Az egyik a Robi Carlos féle külsővel tekerés. A másik amikor belső lábéllel való tekerésnek indul és a lövés előtt ⬇️⬆️⬇️. Ebből egy csavart "knuckleball" lesz, tehát [beszitál és lefele csapódik].
-
BenXL
aktív tag
Ezek az uj lapok mitol tudnak fejlodni?
-
Takika14
aktív tag
Tudja esetleg valaki, hogy megint miért játszhatatlan ez a szájbatekert játék?!
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem már van a visszahozandók között: Donnarumma, De Bruyne és egy bónusz Erikssen. (Utóbbiról kiderült hogy abból volt még egy transfer listen, meg tegnap quick sellt nyomtam egy másikra. )
Én sem akarom beletolni Mbappé-ba, mert egy elit vedőt szeretnék a piacról vásároltak helyett (NUp Militao + Capita).
-
-
Woodslave
félisten
Kicsit elgondolkodtam ezen az ikon swapon. Eddig lexartam gondoltam kiveszem a moments prime packot. Most kezdek hajlani hogy mégis fodder pack hátha esik annyi fodder amivel haladok Mbappeval lehet jobb mint egy random ikon ráadásul 8 token egy prime ikon pack aztán a másikból is jöhet prime
-
toxicjew
addikt
Hát ellőttem a season rewardokat meg az sbcket, de csak fodder jött. Na jó az utolsó mm packból egy José Sá.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ülsz a 88 packon aztán lehet benne figyel egy maximim. 3m coin
-
|AP|
veterán
hol van az az Araujo?
Ha lenne showdown sbc, annak illett volna ma megjelennie, nem? -
Mrguba
őstag
Most ebben a classic cup modban hogy kell erteni kivel kell jatszani?
Csak rare gold es totw jatekosok lehetnek a keretben? -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem van most bőven, de a meta csapattal se ment az a napi 6 próbából pár win. Stresszesebb volt mint egy WL. Vsz ezt is kihagyom.
-
|AP|
veterán
remek lesz ez az Mbappé. Tényleg nettó csalás egy lap.
Div rivalsban jött szembe. Varane-t tessék figyelni belül. Semmit, ismétlem semmit nem nyomtam, de ő meglátta Mbappét és összeesett...
-
Digestive
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
És volt.
[Most láttam twitteren.] Emberünknek tele volt az unassigned Eriksennel.
-
khorvat
senior tag
FUTBirthday token nem lesz több? 8 van most Ansaldi nem pálya így egy 3+5 tokenes lövés lesz belőle.
-
Kristof_94
nagyúr
Jesszus, már 88 csomagom összegyűlt...

-
bodnar123
őstag
Én is találtam eriksent recoverybe... Mit érdemes kezdeni vele? Nem tűnik rossz lapnak. De gondolom hogy vissza tudják venni. 10ezerert nem éri meg eladnom, sbcbe meg nem akarok beleugrani emiatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PR-Telecom
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mondjuk aki ezt veszi ennyiért az meg is érdemli

A gold durva azután az if nem tűnt nagy előrelépésnek de valahogy ez igen. Bár az is igaz csak sbztem ahol csere volt meg friendlyztem. Valszeg a wl után azt fogom mondani hogy teljesen mindegy és elmúlik ez az érzés
Guendozi vv nem lehet ez a classicea.vagy firts owned kell?